Un partit per la darrera crònica. La més nostàlgica, la més …

23/04/2012

Puigcerver Salle Reus 100 – Salle Ploms Reus Júnior 94 A 100.

Pavelló Sant Josep de Badalona.        ( 22-04-2012 (12:00 h).

Dues temporades cadet enfront dues temporades júnior, partit molt intens, ple d’emocions i malauradament sense opció a pròrroga després d’haver arribat amb un empat al final de l’encontre. Però, caram quin encontre !!!. Tot va començar fa quatre anys amb uns nois, el nostres fills, que tenien 13-14 anys i que fins arribar als 17-18 d’ara, s’han fet grans amb el bàsquet, alguns molt, fins a 2 metres, altres no tant; però tots s’han convertit amb unes excel·lents persones, com diu algú, unes bones persones. Que més podem demanar ?.

Esportivament han triomfat, però ningú els ho ha regalat, han treballat dur i han estat units. Han obtingut bons resultats i les expectatives depositades en l’equip han estat sobradament cobertes. Ara no toca enumerar els èxits. També han hagut decepcions, no masses i han estat ben encaixades.

Tots els jugadors que han format part d’aquest irrepetible grup es mereixen la nostra més sincera admiració. Sincerament, crec que amb el seu exemple han fet afició i han redimensionat el bàsquet de casa nostra. Moltes gràcies pels bons moments viscuts. Ja hem arribat als agraïments i amb ells caldria fer menció de molts personatges, però potser no tindríem suficient espai en el present escrit. Per tant, ho concretarem en dos noms, dos autèntics malalts de bàsquet, que representen a tots els directius i tècnics que, durant molts anys, han participat en la formació dels nostres joves jugadors; i els representen molt dignament. Sisco Llorach i Raül Bonet, sou uns cracs.

Estic content i al mateix temps trist. Realment es tanca un cicle, però tan en el mon del bàsquet com en la vida, quan es tanca una porta n’hi ha una altra per a obrir. En aquest cas, pels nostres fills i per nosaltres, darrera aquesta porta hi queden uns records inoblidables, que ens permetran obrir moltes més portes.

Rebeu tots una forta abraçada. És un moment feliç, aprofitem-lo.

Xavi Aguilar.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors