Un gran equip el Júnior 95 B

08/04/2013

CB Vila-seca 44  — CBM Salle Ploms 95 B 61

Per que en aquesta vida es mes important l’actitud que l’aptitud i això vol dir que podem arribar a aconseguir, pràcticament, el que ens proposem, nomes fa falta  desitjar-lo i lluitar per allò. I això es lo que esta fent el Junior 95 B  des de fa un parell de setmanes. Hi ha hagut un canvi d’actitud total i els nostres xiquets surten a pista amb unes ganes i una seguretat  impressionants.

Això es lo que ha passat aquest dissabte a La Pineda en el partit amb el CB Vila-seca líder de la Classificació

Primera part.  El partit comença amb total domini dels locals que fan en 2 minuts un triple i dues cistelles seguides davant un Salle Ploms  que encara no sap ben be on es. Estem davant del líder i encara que anem amb molt d’ànim això podia passar. El Salle ploms inaugura el seu marcador a dos tirs lliures ficats molt nets i amb precisió i el partit va transcorrent a la vegada que el nostres es van escalfant i augmentant la intensitat de joc, el que fa que al minut 2:38 amb una pilota robada i encistellada  ens avancem al marcador  a 10-11. Dues cistelles mes, junt  a un tir lliure dintre d’un joc reusenc molt intens tanquem el marcador d’aquesta part a 10-16

Segona part. Ara els de Vila-seca surten molt forts en la lluita cos a cos per tal de donar la volta al marcador pero els de Reus segueixen mantenint la intensitat i ara  fan un joc ràpid de contraatac que el contrari no es capaç d’aturar i el marcador d’acord amb la velocitat de la pista mes ràpid del nostre costat. Al minut 2:55 i desprès d’una rapida jugada amb final encistellat estem a 16-25. El Vila-seca segueix la seva forta pressió individual però el marcador segueix corrent mes ràpid de la nostra banda i acaba la part a 20-28 (parcial de  10-12)

Tercera part. Estem jugant molt be. La qüestió es si aguantarem així tota la resta del partit i ara ho veurem. Els reusencs segueixen el seu joc ràpid com si volessin sobre una pista de la que a vegades semblem sortir-se i que els serveix per anar sumant punts de manera implacable. Tenim un bon percentatge de encerts en tirs lliures  i estem jugant  al atac ràpid i defensant amb bastant consistència o sigui que estem desfruitant a les grades i a la pista. Amb tot això acaba la part ampliant l’avantatja fins a 38-49 (parcial de 18-21).

Quarta part. Comencem fallant tirs lliures però de seguida arriba un tripl. El joc manté la mateixa intensitat i ara el Vila-seca, encara que manté la forta pressió, no troba el joc que li dongui esperances de remuntar la amplia diferencia davant d’un Salle Ploms molt sòlid i segur. La sort esta “echada” i un Salle Ploms  que ha jugat com mai a nivell individual i com equip s’emporta aquesta sobre el, fins ara, líder de la classificació amb un resultat de 44-61 (parcial de 6- 12).

Mol bon partit xiquets i entrenador. Teniu a les vostres mans la possibilitat de pujar un altre esglaó la setmana vinent a Tarragona, aprofiteu-la