Treballada victòria del Ploms Salle Sènior Masculí A davant del Castellar

08/04/2013

Zamar 2000 Ploms-Salle 79  —  C.B. Castellar A 72

Els reusencs se situen vuitens a la classificació

El Ploms Salle ha obtingut una important victòria contra el C.B Castellar ‘A’, per 79 a 72, un rival que estava situat just damunt d’ells en la classificació. Amb aquest resultat, els reusencs passen a ocupar la vuitena posició en la lliga, cosa que els permet arribar en una situació còmode a la fase final del campionat. Durant els primers minuts del partit, s’ha pogut veure un joc molt igualat. En el tram final del quart, però, l’encert exterior dels visitants els ha permès agafar un petit avantatge de sis punts, arribant a 16 a 23.

L’inici del segon quart continuava dominat pel Castellar, que han aconseguit una diferència màxima de 10 punts, després d’estar molt encertat en la línia de tres. A partir de llavors, els reusencs han reaccionat, s’han aplicat en defensa i s’han tornat a ficar en el partit amb la recuperació de dues pilotes. En els últims minuts del quart, un triple de Sergi Muntané ha permés als roig-i-negres arribar al descans per davant en el marcador, amb el resultat de 40 a 37.

En la repressa del joc, un parcial de 0 a 7 a favor del Castellar els ha tornat a posar per davant en el marcador, però un cop més, els locals han sapigut capgirar el resultat liderats per un gran Fran Cubillas, anotador de 19 punts. En l’últim quart, tot i els dos triples de Benítez, màxim anotador del partit amb 27 punts,  el Castellar, sense el seu entrenador, expulsat del partit amb dues tècniques, no ha pogut superar a l’equip local. El resultat final ha estat de 79 a 72.

Fitxa tècnica:

ZAMAR 2000-PLOMS SALLE: Muntané (10), Paricio (11), Cubillas (19), Penas (14), Sardà (2) – cinc inicial – Martínez (12), Martínez, Avilés (2), Vall (3), Gené (6).

C.B. CASTELLAR ‘A’: Garcia (4), Cutrina (9), Benitez (27), Forné (15), Térmens (4) – cinc inicial – González (2), Comellas, Cadalfalch (6), Pino (2), Ruiz (3), Caldera.

Parcials: 16-23/ 40-37/ 56-53/ 79-72