Tercera victòria consecutiva del Júnior 95 B

29/10/2012

CB Tarragona 1 Blanc 56   —   CBM Salle Ploms 95 B 57

Segueix la bona ratxa de resultat encara que, en  aquest cas, la victòria no ha estat el resultat de un bon espectacle. Partit jugat al Pavelló de Camp Clar en una minipista on a dures penes es podia fer un bon passe sense que la pilota marxés fora. En aquestes circumstancies el joc desenvolupat no va ser gens de vistos. La falta de un marcador que ens informés del temps i el tanteig  va fer mes complicat seguir la marxa de l’encontre.

Primera part. Sortim a la pista on els jugadors semblàvem mes grans de lo habitual. El Tarragona  en un contraatac inaugura el marcador davant de un Salle Ploms que no calcula encara be les distancies i envia moltes pilotes fora. A pesar de la forta pressió tarragonina la seva falta d’encert en tir i el nostre joc, no massa bo, fan que els de Reus vagin per davant en tot moment fins al final que acaba a 11-17

Segona part. En aquesta part hem estat mes despistats que mai, no estem atents al rebots i ens treuen les pilotes de les mans. Tot això fa que a falta de pocs minuts pel final de la part el CB Tarragona ens avanci al marcador 29-27. Els últims segons ens posem les piles i fiquem dues cistelles seguides que  ens col·loquen per davant, però el Tarragona aprofita un tir lliure que empata el resultat 31-31 (parcial de 20-14) Una part amb molta falta de intensitat i atenció per la nostra banda

Tercera i quarta part. El Tarragona es veu amb moltes possibilitats de guanyar i a partir d’ara  reforçarà, encara mes, la seva pressió a pista. Ara perdem per la mínima 40-39 però tres jugades seguides del CB Tarragona posa el marcador amb una diferencia cada vegada mes gran 46-41. En els primers minuts de la quarta  part reaccionem i escorcem la diferencia 50-49. Ens entren els  tirs lliures que necessitem com l’aigua a l’agost. El CBT manté, no obstant, la davantera  en tot moment  de aquesta quarta part gracies a una pressió fortíssima que acaba amb tres jugadors seus  amb cinc personals acumulades. Els nostres aguanten  la pressió, anem retallant (paraula de moda) la diferencia i arribem empatats a 55 al últim minut on un tir lliure tarragoní i una última cistella reusenca  tanquen el partit amb un victòria dels de Reus per la mínima

Partit dolent en una pista que no permetia molt més. Ara la situació es va aclarint i presenta una lliga en la que es veu una situació de igualtat de tots els equips lo que presagia una tornada molt disputada. Hem de estar preparats tant anímic com físicament per mantindre i, fins i tot, millorar la trajectòria feta fins ara.

Aquests dies descanseu, xaleu i aprofiteu  força del pont de Tots Sants , sortiu a la muntanya a veure com es transforma i canvia de colors i mengeu castanyes i fruits secs per arreplegar  forces per l’hivern que ens faran falta.