Arxiu blog

Cadet M. Salle Ploms ’01 – CB Nou Esplugues

Magnífic inici de temporada pel Cadet Masculí ’01 al Campionat de Catalunya Interterritorial. El rival, el CB Nou Esplugues, venia amb la tarja de presentació del seu antecessor, el Cadet de l’any anterior, que va acabar proclamant-se guanyador d’aquesta mateixa competició la temporada passada. Evidentment es tracta d’equips diferents, però no deixava de ser una bona referència per tal de no confiar-se. El començament resultava força prometedor tant per un costat com per l’altre, amb un alt percentatge d’encert i un joc vertiginós de costat a costat, malgrat que probablement als entrenadors respectius això no els acabava de fer massa gràcia. Ben just entrats en el tercer minut de partit, el marcador era ja de 7-6 amb un intercanvi pur de cistelles, però llavors els nostres van apretar una mica més en defensa mantenint l’efectivitat de gairebé el 100% en atac, la qual cosa els va permetre agafar un avantatge Llegiu-ne més

Cadet M. CB Granollers – Salle Ploms ’02A

Primer partit fora de casa del nostre Cadet de 1r any en la competició del Campionat de Catalunya, amb visita a un dels pavellons mítics del nostre bàsquet, el del CB Granollers. L’escenari no va semblar que impressionés ni molt menys els nostres jugadors, que amb un començament explosiu aconseguien un parcial de 0 a 11 inicial que feia reaccionar l’entrenador local canviant a tot els jugadors del cinc inicial. La diferència encara es va augmentar però, fins arribar a un màxim avantatge de 2 a 16 als 3 minuts de joc. Tanmateix, a partir d’aquest moment l’equip local va anar eixugant poc a poc la diferència de marcador fins a un ajustat 20 a 21 al final del 1r quart, fent que els nostres tornessin a la realitat després d’aquest petit miratge. Establerta la igualtat, aquesta es va mantenir al segon quart amb alternances en el marcador, però en Llegiu-ne més