Segona victòria consecutiva del Júnior 95B

21/10/2012

CBM Salle Ploms 95B  60  —  Manyanet Reus  57

Partit jugat  un diumenge on el temps canviava cada cinc minuts. Matí  que es desperta amb un ambient humit i molt net. La pluja que havia caigut durant tota la nit  havia arrossegat les primeres fulles dels arbres al terra . L’aire es respira mes net que mai.

Venim de la primera victòria el cap de setmana anterior i tenim molta més fam de victòria.

Primera part. Començament amb un joc molt nerviós i boix on la pilota sembla tenir vida pròpia passant de ma en ma. Desprès d’anar al darrere en els quatre primers minuts, el minut 5:49 ens fica per davant gracies a dos tirs lliure. Mantenim l’avantatja la resta de la part que acaba amb un 11-8.

Segona part. Els del Manyanet surten amb moltes ganes i nosaltres hem perdut la pistonada  i la seguretat. No anem als rebots i el contrari  domina la pilota que per altra banda li costa entrar per el cercle (menos mal). Així, al minut 7:26 estem  a 13-18 ( el Manyanet ha ficat 10 punts en 3 minuts). Al minut 4:46 arriba l’empat a 18 i desprès l’avantatja 21-18. Així aguantem fins al minut 1:51 que torna l’empat a 21 que es fa amb un triple com en el tant anterior. Falten 10 segons pel final de la part, Temps Mort. Sortim a pista i fiquem la cistella de l’avantatja esgotant el temps. 23-21 (parcial de 12-13)

Tercera part. El partit esta molt igualat tot dependrà de no cometre errors i de les ganes que posem. En aquesta part arriba  l’ intensitat màxima a la pista i al marcador. El Salle Ploms es manté per davant, traient escassos moments, però la rapidesa del joc pot fer, en qualsevol moment, que la cosa es decanti de l’altre bàndol. Un forta tempesta de pluja arriba al pavelló al minut 4:47  quan el marcador està a 34-32. De nou torna l’empat al minut 3:10 a 37, però tres cistelles seguides ens donen la tranquil·litat d’arribar al final amb una petita avantatja. 43-37 (parcial de 20- 16).

Quarta part. Un esplèndid sol torna il·luminar la pista del Joan Sirolla i el partit continua. Els primers tres minuts son un suplici pels del Manyanet que no els entra res. Nosaltres, en canvi  anem ficant punts i ampliant el marcador . 52-39. Dos tirs lliures del Manyanet inauguren la seva banda del marcador  i desprès d’un rifirrafe de punts estem a 56-46 al minut 3:15. La diferencia al marcador, en comtes de  mínbar els ànims dels del Manyanet sembla fer l’efecte contrari  i ara s’empleen  amb una intensitat fins ara no vista al partit, davant d’un Salle Ploms que sembla no aguantar la pressió extrema i que entra en una etapa d’errors continus. A falta de 1:47 minuts el marcador torna a mostrar la mínima avantatja de 2 punts 58-56. El que semblava fet no ho sembla ara (així es el Basket) i els nervis estan a flor de pell. Dos tirs lliures ficats del Salle donen una miqueta d’aire. Un tir lliure del Manyanet escorça la diferencia a 60-57 i falten 1:06 minuts (estem a un triple). Temps Mort als 20 segons i ens roben una pilota que no entra. Un altre Temps Mort  als 12 segons i acaba el partit sense mes punts amb la victòria del Salle Ploms per 60-57 (parcial de 17-20).

Això pinta bé, estem progressant, ens ho estem creiem i anem a més. En aquesta vida no es tan important on estem com fer coses i anar millorant dia a dia i això ho estem aconseguint.