Sant Fruitós 64 – Júnior 95A 62 (Derrota per dos a Sant Fruitós)

28/04/2013

Quan perds per dos punts vol dir que qualsevol detall a estat decisiu, el Sant Fruitós és un equip de primer any amb moltes ganes, amb dos jugadors força alts i que a casa nostra ja ens va complicar la vida, encara que aquí la victòria va caure del nostre costat 71-70. El desplaçament a Sant fruitós és llarg, un temps plujos i l’horari (17:30) fa que el viatge sigui pesat i “endormiscat”. Arribem a Sant Fruitós, tenim les baixes de l’Aleix i del Dani Beltran, però ens ajuda el Álvaro del Júnior B, cafetó de rigor i cap al pavelló (amb estàtua de Carlos Checa) inclosa.

Primer quart, inici de partit força entretingut, la igualtat serà la tònica del quart amb avantatges mínimes per part dels dos equips, +2 pel Sant fruitós, +3 pel Júnior 95A, resultat final 19-18, hem jugat prou bé en atac, però en defensa hem estat tous.

Segon quart, segurament ha estat la nostre millor part, però encara així no hem sabut marxar en el marcador, hem tingut una bona actitud en atac ( 19 punts ), però el rebot defensiu ha estat un desastre i això a provocat que el Sant Fruitós tingues segones i terceres oportunitats en atac, si això sumem la lesió de l’ Arnau Barranco, tindrem com a resultat un domini força clar del pivots locals. Marcador al final del quart 35-37, parcial 16-19, aquesta petita renda, no serà suficient.

Tercer quart, sortim adormits i el Sant Fruitós aconsegueix un parcial de 5-0, és la seva màxima diferencia en el partit 40-37, els nostres nois no tarden en reaccionar i amb un parell de pilotes robades, algun triple i una miqueta més d’intensitat, aconseguim capgirar el marcador 45-50, parcial de 5-13 a falta de 1:50, sembla que tornem a manar en el partit, però un final desastrós permet als locals ajustar el lluminós 49-50, parcial del quart, 14-13.

Darrer quart, ha estat el nostre pitjor moment, el parcial o diu tot 15-12, no hem jugat gaire bé, la lesió de l’Arnau ens ha condicionat massa, hem buscat la solució amb el tir exterior, però avui tampoc a funcionat, tot això juntament amb el 22 tirs lliures encertats del Sant Fruitós (en tot el partit), un arbitratge casolà i el domini en el rebot del equip local, ens ha condemnat a una derrota dolorosa. Encara així vull destacar que hem tingut la nostra oportunitat, perdent 63-57 a falta de 2:00 en un cop de ràbia ens hem ficat 63-62 a falta de 0:24 amb possessió de pilota, però l’ultima jugada no ha sortit i hem perdut la nostra oportunitat de victòria, el marcador final 64-62, fa justícia al que hem vist a la pista, un Sant Fruitós que seguen inferior a nosaltres, a sabut jugar les seves cartes i ha aconseguit una victòria molt ajustada que ens ha dolgut força.

Falten dos partits, hem d’intentar acabar la temporada amb el cap ben alt, una victòria davant el CBT seria una bona manera, no creieu?.

Desitjar que l’Arnau és recuperi força aviat.