Remuntada i victòria important a Barcelona

07/10/2012

C.B. Grup Barna 48 – Salle Ploms 96 A 56

Primer quart
Davant d’un equip amb més envergadura física, els nois han sabut jugar un partit amb molta intel·ligència i intensitat. Molt igualat, des del començament, i amb molta velocitat per tots dos costats. Bon joc en general, però manca definir a cistella.
Segon quart
Començem fatal, perdent durs pilotes i en dos cotraatacs ens fan un aprcial de 0-4. A sobre ens piten falta intencionada en contra. Recuperem una mica i tornam a igualar marcador. Molts nervis i precipitació. Poc a poc els nois es van entonant, i amb dues bones jugades ens avançem marcador. Tot i estar dins el partit, fallem sota cistella i no ens podem distanciar de més punts. A mitat de quart empat a 18 i temps mort demanat pel nostre entrenador. El rival sorpren amb defensa en zona a la sortida. Es manté l’empat i igualtat durant tot el peíode. La darrera jugada de pissarra que no surt i anaem a la mitja part a un punt per sota.
Tercer quart
Desastre total al començament d’aquesta part. Ara sortim nosaltres en zona, que no funciona massa, això combinat amb les errades en el tir exterior i en els triples (0 de 8 intents), fa que els de Barna se’n vagin de 10 punts. L’entrenador torna a demanar temps mort. Tornem a la defensa individual.  A partir d’aquí els nois han fet un gir i comença la remuntada, però seguim sense triples (0 de 10). Tot i així aconseguim igualar marcador a 36. Al final del quart, en un contratac aconseguim posar-nos a dos punts per davant.

Últim quart
Els nois han rematat la feina en aquest darrers minuts del partit. Seguim dominant, en dos o tres jugades marxem de 8 punts. Molt bona defensa. Continuem per davant, molts nervis, i ells que tampoc no afluixen. Al minut cinc, primer triple !!! del Ramón Descarrega. Ens posem a 11 punts per sobre. Seguim jugant bé en defensa, tot i que cal millorar en atac. Al final, victòria important que permet situar-nos entre els tres primers de la classificació.