Quina pena a Torreforta

04/02/2013

ADTorreforta 66  —  CBM Salle Ploms Júnior 95B 60

Mati solejat i fred de febrer i un pavelló, el del ADT on el fred ambiental va contrarestar amb l’escalfor del bon joc del CBM Salle Ploms .

Ha estat un d’aquells partits on hem fet un joc bonic i eficient per poder gaudir  d’una bon estona, però malauradament el resultat no ens ha estat favorable.

Primera part. Inaugurem el marcador i mostrem un joc molt seriós i tècnic. Jugades ben fetes i defensa molt ferma que  ens fan estar la major part del temps per davant al marcador a pesar de no estar molt encertats en el tir a cistella.  El ADT està molt encertat en els tirs lliures i amb això i aprofitant  varies jugades de 2+1 es capaç d’arribar a 23 segons del final empatat a15. Una ultima jugada tarragonina decanta la balança equilibrada cap el seu bàndol. 17-15.

Segona part. Seguim amb el bon joc però amb la mala punteria en els tirs a cistella lo que fa que el ADT se’ns marxi en el marcador fins a 25-17 al minut 7:08. Un triple reusenc intenta tombar la situació, però es que al ADT li entra tot. Ara ens entren alguns tirs lliures i amb el nostre joc regular escorcem diferencies fins a 35-34 a 54 segons del final. Dos tirs lliures aprofitats i una cistella ens posen al davant per tancar la part amb avantatja a 35-38 (parcial de 18-23).

Tercera part. Sortim, encara, amb mes ganes i ens col·loquem al minut 4:48 a 38-44. El ADT  segueix sumant tirs lliures i nosaltres cistelles de jugades. Al minut 3:22 Temps mort a 44-46. El ADT  puntua una cistella i un triple i  nosaltres dues cistelles i un tir lliure i acaba una part en la que hem estat per davant en tot moment 49-51 (parcial de 14- 13).

Quarta part. Fins al primer Temps mort al minut 6:43 aguantem per davant, però ara el criteri col·legial sembla haver canviat i ens cauen  personals com si fossin estels a la nit de Sant Llorenç. El ADT les va aprofitant mentre els nostres jugadors comencen ser expulsats de la pista…….  i seguim fallant tirs lliures. A 16 segons del final estem a  63-60 desprès d’un triple però el ADT aprofita la possessió i amplia l’avantatja  i el partit s’acaba a 66-60 (parcial de 17- 9).

Hem jugat be, amb ganes i el partit ha estat bonic nomes ens vam  faltar uns quants punts  (de tirs lliures, per exemple)

Bona setmana, bon carnaval  i manteniu les ganes a aquest nivell.