PUSA Cadet 95 Campió Territorial nivell A

31/05/2011

(SEMIFINAL)PUSA cadet 95 59 — Vendrell 49. (FINAL) ADT 60- PUSA — Cadet 95 67

Aconseguit. En un fantàstic cap de setmana i desprès de dos partits impressionants el PUSA Cadet 95 s’ha imposat com campió territorial de basquet nivell A de Tarragona.
Tot començava dissabte a la tarda. A la semifinal contra el Vendrell al pavelló de Torreforta. Jugàvem la Semifinal amb el Vendrell (segon de la seva lliga)
Vendrell- PUSA Cadet 95
Primera part . Comença el partit contra un equip amb el que no havíem jugat mai (sorpresa). Primers minuts de nervis reusencs a pesar dels quals dominem al marcador gairebé des de el començament. El Vendrell fa pases llargs que aprofiten per fer punts. Nosaltres no agafem be els rebots però mantenim l’avantatja que a falta de 1:55 minuts i amb una jugada molt bonica es ja de 7 punts, 17-10. Ens entren les cistelles i algunes amb molt d’art. Van entrant també els tirs lliures que a falta d’un segon entra l’últim que tanca la part a 18-12
Segona part .En un molt bo ambient d’afició i un PUSA rebosant d’ànims els de Reus es segueixen imposant als del Vendrell que es veuen impossibles de parar al contrari. A falta de 4:20 minuts el Vendrell aprieta fort però nosaltres aguantem amb una bona defensa. Llàstima de tirs lliures que se’ns escapen, final avantatjós pel PUSA a 38-21 ( parcial de 20-9).
Tercera part. El Vendrell surt a pista amb rapidesa i força i sobre la pista sobrevola l’ombra de l’últim partit contra el Nastic (on a la tercera part del partit que semblava guanyat se’ns va posar magre la cossa). Estem una miqueta relaxats i això ho aprofita l’equip vendrellenc per escurçar la distancia. Minut 5:38 Temps mort i al tornar a pista segueix la pressió contraria fins al minut 2:28 en el que fiquem un triple i ,com tantes vegades, això ens rearma d’ànims. Final a 45-33 (parcial de 7-12)
Quarta part. Inaugurem el marcador als 10 segons 47-33 però els del Vendrell ens robem varies pilotes i ens fiquen 12 punts seguits davant d’un PUSA que no encerta els tirs a cistella. Dos tirs lliures ficats tornen a moure el marcador pusenc i reanima un PUSA que, encara que sempre per davant, ha vist perillar en algun moment el partit. A falta de 1:08 52-48 (el resultat no està tancat) i Temps mort , sortim fiquem un triple (beneits triples) i darrere dues cistelles mes que sentencien el partit a 59-49 (parcial de 14-16). Estem classificats per la final

Estadistica:

PUIGCERVER-SALLE 95 – VILABOI EL  VENDRELL   59 – 49
PUSA : Albert 4, Gerard 2, Adrià 3, Artur 6, Kevin 9, Yago  4, Josep Mª 4, Aleix González 7, Óscar 7, Sebastià 3, Aleix Rué 5, Marc 5, Pau.
Triples : Artur 1, Kevin 1, Aleix González 2, Marc 1.
Tirs lliures :  8 de 26 (30’7%)
El Vendrell: Sola 20, Valdes, Rodríguez A., Mota 2, Rodríguez J. 2, Bonet 5, Garcia, Benach 5, Ruiz 1, Martos, Cerezo 14, Huertas.
Triples: Sola 1.
Tirs lliures:  8 de 27.
Final Territorial nivell A
Estem a la final i el somni continua.  Hem guanyat al Vendrell en un bon partit demostrant del que som capaços i ara estem davant del ADT al seu camp amb molt d’ambient.   ADT- PUSA Cadet 95
Primera part. Molt ànim i il·lusió en totes dues aficions. Tensió abans del partit. Sortim a pista  inaugurant el marcador i fent un joc seriós i bo davant d’un ADT molt eficient en els tirs. Ens mantenim a curta distancia al marcador fins al minut 2:15 ( anem empatats a 12) on el PUSA fa un demarratge  i deixa plantat al ADT a 12 punts arribant a engrandir la distancia fins a 8 punts. Final a 12-20
Segona part. Acabant d’entrar a pista robem una pilota i 12-22. A partir d’aquí el ADT ho intenta emplenant-se a fons però el PUSA aguanta amb una bona defensa a pesar de que no entrin els tirs lliures. Al final de la part el joc agafa mes velocitat cada vegada. El ADT sembla  nerviós i nosaltres entrem en plena ratxa ficant  tres cistelles seguides boniques i variades. Finalitzem la part ficant tirs lliures i tanquem a 23-37 (parcial de 11-17)
Tercera part. El ADT entra a pista  fent un bon contraatac que  acaba en cistella. Fan una altra jugada i 27-37. La distancia s’escorça, però aquesta vegada no deixarem que la tercera part sigui la nostra “Bestia negra “ i ara som nosaltres els que sumen punts i son 6 seguits    28-45. Estem molt motivats  i els nostres jugadors estan jugant com mai. El ADT aprofita be els tirs lliures però no aconsegueix disminuir la distancia i  s’acaba la part a 33-51 (parcial de 10-14).
Portem guanyant les tres primeres parts i amb una avantatja de 18 punts però no ens podem confiar, es una final, el ADT te moltes ganes de guanyar i juga amb molta intensitat lo qual demostra al sortir a pista a la quarta part amb molta velocitat i sumant 9 punts en  3:40 minuts davant de 2 punts nosaltres 42-53. Temps mort demanat pel Charlez per carregar piles. Sortida a pista i fiquem una cistella en 15 segons seguida d’un triple. Això ha sigut una injecció de moral tremenda, però el ADT no ha perdut  res de la seva empenta i suma al marcador 10 punts seguits a falta de 2:48, estem a 52-58. Anem guanyant tot el partit amb una avantatja no petita però el ADT es un rival molt fort i no les tenim totes amb nosaltres. El temps es va esgotant i  a falta de 1:02  el marcador esta mes igualat, encara que l’ avantatja reusenca  es manté. El ADT ho intenta fins a l’últim segon amb un triple als 41 segons 58-64 però el PUSA roba una pilota i encistella fent l’avantatja ja insalvable i s’acaba aquesta final Interterritorial amb un 60-67 (parcial de 27-16).
Quina trajectòria i quina final. Hem fet lo impossible. Som Campions
Alegria desbordada a les grades i lliurament de copes i diplomes als Campió  i Subcampió.
Gracies als companys que ens han ajudat i han compartit amb nosaltres aquestes dues jornades Aleix, Adriá, Pau i Marc i a tots els que han compartit amb nosaltres l’alegria i una victòria que ens (llena de orgullo y satisfaccion) reconeix una temporada en la que l’equip ha anat a mes en joc i en fer aquella “pinya” de la que ja vam parlar moltes vegades. Moltes felicitats a tots.

AD TORREFORTA A – PUIGCERVER-SALLE 95                      60 – 67
PuSa: Albert 4, Gerard 2, Artur 2, Kevin 15, Pau 2, Yago 6,  Josep Mª, Aleix Gonzàlez 1, Óscar 19, Sebastià 4, Aleix Rué 5, Marc 7, Adrià.
Triples: Kevin 3, Aleix Rué 1.
Tirs lliures:  9 de 19 (47’3%)
AD Torreforta A: Aragon, Marti 7, Garcia J.F., Hernández 11, Garcia J. 13, Domínguez 3, Cortes, Paksashvki, Cañellas 8, Álvarez 10, Turpin 8.
Triples: Martí 1, Hernández 2, Turpin 1.
Tirs lliures: 6 de 14