(I vàrem millorar !!!!) PS Júnior 95A 72 — CB IPSI 58

30/09/2012

Diuen: boda mullada, núvia desitjada. Doncs  pel Júnior 95 A va ser: jornada mullada, victòria desitjada……….. Matinal del dissabte, rebem al CB IPSI de Barcelona, rival desconegut però que venia de guanyar al CBT de 6.

Inici del partit, davant  tenim un  equip ( crec que de 1 er any) amb dos pivots alts però fluixos físicament, els nostres comencen  amb molt bona  actitud, defensa molt intensa, tallant línies de passi, recuperant pilotes i fent atacs, una mica bojos, però encistellant, marcador 8-2 en 5 minuts, el CB IBSI demostra ser un equip molt tendre, però incòmode i sobretot el numero 8 porta el pes de l’equip, el temps corre i el marcador es va ajustant, passem d’un 12-6 a un 24-25 a pocs minuts del final del segon quart, però un triple local i un intercanvi de cistelles fan que finalitzi la primera meitat amb el resultat de 30-28, partit igualat davant un rival de la nostra lliga.

Segona part, inici molt igualat el IPSI aconsegueix ajustar el marcador 35-35, el PS 95A està jugant bé però te errades en defensa que donen vida al equip visitant, però just en aquest instant el PS 95 A aconsegueix un triple que dona el tret de sortida a un parcial de 14-2, marcador 49-37, cop molt fort per un IPSI molt voluntariós, però a la vegada molt tendre, que ja no aconsegueix entrar al partit, d’aquí al final intercanvi de cistelles molt entretingut amb jugades elaborades que fan xiular d’alegria a l’afició local.

Bé, a arribat la primera victòria (que no serà l’última) hem de millorar moltíssim i estar preparats per rebre equips més forts (que vindran ) però aquest és el camí, treball, més treball i després més treball !!!!!

Recordeu “ no penseu que pot fer l’equip per vosaltres, penseu que podeu fer vosaltres per l’equip”.