Primera victòria del Júnior 95 B en un partit remuntat i prorrogat

15/10/2012

CBM Salle Ploms 95B  60 — AAEET de Valls 57

Dons si, partit emocionant en un pavelló molt ambientat i calorós. Es una d’aquelles vegades on reialment sens que jugues a casa (amb majúscules) en una tarda on tot semblava especial, amb un sol de començament de tardor en el pont del Pilar (potser la Pilarica estigues també amb nosaltres), però el que es mes important el recolçament i companyia dels  companys i amics del 95A que havia de jugar desprès.

Primera part. I en aquest ambient comença el partit contra el Masia Bou de Valls que surt a pista a per totes posant-se al davant al marcador on se mantindria durant la major part de  l’encontre. Al minut 3:23 l’avantatja es de 6 punts a 4-10  la qual va ser (traient escassos minuts) la màxima distancia a la que es van posar els de Valls amb lo qual el partit no va estar tancat mai. Acaba aquesta part  a 6 punts de diferencia desprès d’un últim tir del valls que no entra 10-16

Segona part. Inaugurem el marcador amb un tir lliure que entra en aquesta part en la que vam aconseguir fer la primer remuntada gracies a un Ploms que es va escalfant a mesura que juga amb un joc cada vegada mes complet i intens on arribem a fer de tot, com agafar rebots fer contraatacs i defensar. I amb aquestes arribem al minut 4:37 posant-nos per  davant a 24-22. A continuació gairebé 4 minuts sense fer punts i en els últims 50 segons la lluita per tancar la part guanyant, on el Valls queda per davant amb un tir, un tir lliure i un rebot agafat i aprofitat 24-27 (parcial de 14-11)

Tercera part. La intensitat del joc continua pujant amb molta igualtat al marcador fins al minut 5:14 que estem a 31-32. A partir d’aquest moment el Valls comença a estar molt encertat en el tir i nosaltres fallem molts de tirs, sobretot lliures. El marcador es decanta de la banda Vallenca tornant al 6 de diferencia 34-40 (parcial de 10-13).

Quarta part. Atac fulgurant dels de Valls que tenen moltes ganes de guanyar, però els de Reus no es deixaran fàcilment i el partit entra en una dinàmica de molta velocitat amb “corrrecalles” seguits i a 4:17 minuts ja estem empatats. La graderia reusenca anima al seu equip mentrestant aquests es fan els amos de la pista  per moments. Els Vallencs reaccionen i ens avancem  de 5 punts quan queden 2:11 minuts. Temps mort per reorganitzar i sortim a pista. Tir lliure i cistella  i estem a 3 punts (47-49). Jugada del Valls  que no puntua, cistella del Ploms que empata a 49 faltant 45 segons  i resultat amb el que s’arriba al final 49-49 (parcial de  15-9).

Prorroga. El Ploms aconsegueix ficar al davant al marcador i mante l’avantatja fins al minut 1:04 en el que el Valls empata ficant dos tirs lliures. Tornem a estar empatats i queda nomes un  minut, peró a falta de 38 segons un triple reusenc tanca el partit i permet la primera victòria de la temporada al  Salle Ploms Junior 95B.

Enhorabona, ànim i a seguir millorant i pujant.