Nova victòria al santuari del bàsquet que col·loca el Júnior 96 A entre els millors de la categoria

19/11/2012

S. Andreu Natzaret B 48  —  Salle Ploms 96 A 57

Diumenge plujós, tornem a Badalona, al Pavelló Municipal Països Catalans. Aquest cop per jugar contra l’equip del Sant Andreu Natzaret. Pot ser aquest dia espès i ennuvolat ha afectat el joc dels nois, doncs avui no han estat gens brillants en general.
El partit comença amb una primera bona jugada dels de Reus, una “bomba” del Pau, que dona unes primeres bones sensacions, però ha estat un miratge. No hem vist un mal joc en aquests primers minuts, però ha faltat rematar a cistella. Ens anem carregant de faltes, el Marc M. en quatre minuts ja en té tres. Els de Badalona pressionant molt, però els de Reus han lluitat bé en aquest primer quart i dominen el marcador. En els darrers minuts ens descentrem i comencem a perdre pilotes i fallar passades molt clares, cosa que fa que ens igualin al final del quart.

En el segon quart seguim poc concentrats, lents… Temps mort i espavilem una mica, però no acabem de despertar. Anem jugant i sortint al contraatac. Els de Badalona no afluixen. Fallem clares oportunitats. Per poca diferència, però ens han superat en aquest quart.

La segona part comença bé, amb dos triples seguits !!! Seguim amb avantatge, però sense jugar bé. Poc a poc ens anem entonant, arribant a tenir una avantatge de 10 punts. Però avui estem com el temps, ens tornem a descentrar i ens fan un parcial de 7-0 en 2 minuts.

Continuem malament en el darrer quart, sense rematar a cistella, fallant tirs lliures… Sort de l’encert en triples i la rapidesa en els contraatacs, i que el rival tampoc ha estat tant intens com en els primers quarts. Guanyem el partit, però hem jugant bastant malament.

Parcials: (12-12), (33-31), (42-45) i (48-57)