Notable actuació dels equips de La Salle que van participar al torneig de 24 hores de minibàsquet del Joan Rebull.

21/04/2013

Aquest cap de setmana s’ha celebrat les tradicionals 24 hores de minibàsquet del Joan Rebull, amb la participació de l’equip Bejamín B i de l’equip Aleví Femení de La Salle. Els dos equips han tingut una destacada participació.

L’equip Benjamin després d’un bon torneig va arribar a la final. A la final es van trobar el Barça, un equip superior. Que ha pesar del gran esforç que van realitzar els nostres vailets , no van poder fer res davant la superioritat del rival.

Moltes felicitats pel segon lloc, i a seguir treballant en els entrenaments per millorar dia a dia.

D’altra banda cal felicitar a les noies del Aleví Femení, que s’han proclamat campiones del torneig, en guanyar en la final a les Carmelites de Tarragona, després de jugar 6 apassionants partits i en què l’equip va anar a més partit a partit.

Ara a reposar forces, ja que el cap de setmana vinent teniu un repte molt bonic en el torneig que organitza el nostre del club, i en el qual haureu de jugar amb equips que us posaran les coses complicades, el que suposarà un bon repte per millorar.

Enhorabona, i no perdeu mai aquestes ganes que teniu de competir i sobretot de gaudir jugant a aquest esport tan apassionant que es diu bàsquet

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors