La segona jornada formativa ha estat un èxit

30/03/2012

II JORNADA FORMATIVA “EL BÀSQUET A LA MEVA VIDA”

El dia 29 de març de 2012 a l’Orfeó Reusenc s’ha celebrat la 2a. jornada formativa de la temporada, organitzada pel C. B. Salle Reus i la secció de bàsquet del C. N. Reus Ploms. Berni Alvárez, Artur Martí i Yoli Pueyo, exjugadors d’elit de casa nostra, han explicat les seves experiències personals en el mon de l’esport i han ressaltat la importància del bàsquet a la seva vida. Han estat moderats pel Francesc Gras redactor del Diari de Tarragona i després també han respòs a las preguntes del nombrosos assistents que han omplert tot l’aforament del teatre.

El col·loqui ha estat molt interessant, divertit i seguit amb molta atenció pel públic assistent; constituït bàsicament per joves practicants de bàsquet del nostre club i, qui sap, si alguns d’ells, futurs cracs del mon del bàsquet.

Aquesta 2a. jornada ha estat un èxit en tots els sentits i també considerem que, una vegada més, ha estat molt enriquidora per a tothom, especialment pel nostre jovent, que ha pogut comprovar la rellevància de valors molt importants a la nostra vida. L’esforç, el sacrifici, la il·lusió, la motivació, la humilitat, etc.

Moltes gràcies a tots per fer possible aquestes jornades.

Ben cordialment,

Junta Bàsquet Salle Ploms de Reus.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors