Presentació equips de bàsquet. C. N. Reus Ploms i C. B. La Salle Reus.

05/11/2011

En temps de crisi i de penúria econòmica, sempre és agradable que uns clubs esportius puguin presentar en societat, 37 equips per afrontar la temporada de bàsquet 2011 – 2012. El passat divendres dia 11 de novembre al pavelló Olímpic Municipal de Reus es va dur a terme la presentació dels equips que configuren la gran família del bàsquet reusenc. Fruit de la fusió entre dos clubs de la ciutat, amb una dilatada trajectòria dins el mon del bàsquet català, C. N. Reus Ploms i C. B. La Salle.

Els equips sèniors s’anomenen Ploms Salle Reus i els júniors, Salle Ploms Reus. Els màxims representants, tan en categoria masculina com femenina, militen a Copa Catalana.

A nivell de pedrera, les escoles de bàsquet associades al projecte comú són; La Salle, l’escola Puigcerver i el col·legi Sant Josep, totes elles de Reus. Tanmateix, la secció de bàsquet del C. N. Reus Ploms compte amb escola pròpia. A les categories de minibàsquet, els equips porten les denominacions de les respectives escoles. A nivell infantil i cadet es distingeixen els equips Puigcerver Salle (PUSA) i els del Sant Josep Ploms.

En total i aproximadament estem parlant de més de 400 llicències esportives. Aquesta diversitat d’equips, tots ells importants, permet que tots els practicants trobin el seu nivell de dedicació, de tal manera que hi han equips amb diferents nivells d’exigència.

Tal com es pot entreveure de tot aquest entramat es tracta de complir varis objectius, que són el principal “leitmotiv” d’aquest projecte de bàsquet a Reus.

En primer lloc, fomentar i facilitar la pràctica del bàsquet a la ciutat de Reus. En segon lloc, promoure l’ensenyament regulat d’aquesta disciplina des de la base. En tercer lloc, aconseguir un bon nivell de jugadors per a nodrir els nostres equips sèniors. En quart lloc, mantenir els equips sèniors en competicions de prestigi amb la nostra base i evitar, d’aquesta forma, la fuga dels jugadors més destacats.

Els integrants de les juntes d’ambdues entitats esportives, encapçalades pels seus respectius presidents Sr. Juan Linares (Reus Ploms) i Sr. Sisco Llorach (Salle Reus), estem molt contents dels resultats obtinguts fins al moment i esperem que aquest projecte consolidi i arreli dins la nostra societat. Volem donar les gràcies a tots els nostres patrocinadors i a les diverses institucions públiques pel suport, que sempre és tan benvingut com necessari.

Juntes C. N. Reus Ploms i C. B. La Salle Reus.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors