Júnior 95A 72 — C.B. Gavà 77 (Lluita fins al final)

14/10/2012

Dissabte tarda, jornada de bàsquet 100×100 amb quatre partits al pavelló Joan Sirolla, després de gaudir amb la victòria del Júnior 95B davant el Valls, ens preparem per veure, el que esperem sigui un gran partit de bàsquet.

Davant nostre tenim al C.B.Gavà, tercer classificat i que a primera vista intimida amb el físic d’algun dels seus jugadors, patirem molt prop de cistella.

Inici del partit, els nois del PS comencen amb una intensitat molt elevada, bona defensa, atacs productius, molta concentració i treball. Els resultats d’aquesta feina queden reflectits en el marcador 12-2 minut 5 amb dos triples encertats, el Gavà no acaba de rutllar, no crec que s’esperesin això, el PS continua amb la seva bona feina i manté la distancia al marcador 20-10 (amb dos triples més) a dos minuts del final, en aquest  instant el Gavà aconsegueix dues accions de mèrit i redueix diferencies 20-15, llàstima.

Segon quart, poc a poc el Gavà es treu la son de les orelles i comença a anotar, els nois del PS continuen la lluita però l’encert no és el mateix encara que aconsegueixen mantindré la distancia en el marcador 30-26 a pocs minuts del final, però un altre cop en els darrers instants el Gavà eixuga la diferencia i empata el partit 30-30, parcial de 10-15.

Tercer quart, triple per començar 33-30 i nova cistella 35-30 anem 5 amunt i aquesta diferencia la anirem mantenint fins al final del quart 52-47. Hem fet un parcial de 22-17. 22 punts davant un gran equip, però això a tingut un preu, varis jugador carregats de personals i un esforç físic molt alt, amb jugadors que es noten molt cansats, però per sort disposem d’una banqueta amplia.

Darrer quart, el Gavà poc a poc va esgarrapant punts gràcies a una major intensitat en el seu joc, permesa clarament pels senyors arbitres (crec que algun dia jugaran, per exemple, un equip de Reus amb un de Tarragona i aconseguiran que guanyi el de Barcelona…)  fins que a 2:48 pel final, el Gavà es fica per primera vegada davant del marcador 59-60, el PS aguanta com pot el joc del Gavà, físicament i mentalment el PS està molt cansat i encara que des de la banqueta no és dona solució al problema, s’aconsegueix arribar al final amb un empat a 64, després d’una jugada de 2+1. Parcial 12-17.

Temps extra, això sempre és una loteria i nosaltres hem comprat el números equivocats, inici molt igualat fins al 67-67 a partir d’aquí el Gavà, molt més fresc, està més encertat en els tirs lliures i agafa distancia en el marcador 67-75 a 1:55 del final, només un atac d’amor propi del PS aconsegueix maquillar el marcador 72-77 FINAL, parcial 8-13.

Oportunitat perduda d’aconseguir una victòria que hagués pujat la moral de l’equip. És molt difícil lluitar davant equips més poderosos que nosaltres, però és una llàstima que no siguem capaços d’utilitzar totes les nostres peces, al menys aquesta és la meva impressió  i així ho explico.