Júnior 95A 71 — Sant Fruitós A 70 ( Victòria d’infart )

16/12/2012

Dissabte matí, rebem al Sant Fruitós A, equip que porta les mateixes victòries que nosaltres i que segurament ens disputarem posicions en la classificació i això fa més importants i a l’hora més bonics aquesta classe de partits.

Els dos primers quarts no els he pogut veure, però podríem dir que el primer ha estat pel Sant Fruitós (+6) i el segon pel Júnior 95A (+8). Final de la primera part 44-42 i tota l’emoció dins la pista.

La segona part ha estat menys efectiva però molt més intensa, direm que els dos equips han posat  moltíssimes ganes i hem viscut una gran estona de bàsquet, on sincerament crec que els locals han estat superiors, de totes formes l’equip visitant ha aconseguit agafar un avantatge de 9 punts, semblava que la victòria s’escapava, però amb una defensa molt intensa i un atac força rapit, el Júnior 95A aconseguit capgirar el marcador i ficar-se 9 punts amunt, l’afició no creia el que estava veient….però tot era massa bonic.

Al darrer quart s’han produït una sèrie d’accions paranormals, estic convençut que uns extraterrestres  s’han introduït als cossos dels Srs. arbitres i han decidit el següent: que després d’una cistella més falta, s’han de tirar dos tirs lliures, (cosa que la taula no ha permès), que un equip que va perdent, pressiona tota la pista i totes les jugades, que defensa fortíssim perquè ha de recuperar pilotes, no cometi ni una sola falta en 9 minuts (si, sí, en 9 minuts) i finalment, que a falta de poquíssims segons per finalitzar el quart i perdent d’un punt, abraçar  literalment al jugador que porta la pilota, dues vegades consecutives i llançar-lo a terra, no és falta antiesportiva….. senyores i senyors o hem crec lo dels extraterrestres o sincerament que s´ho facin mirar. Encara així el Júnior 95A a pogut resistir i no s’ha rendit en cap moment aconseguint un resultat final de 71-70, d’infart.

Felicitar als nostres jugadors, perquè avui, tots, els que han pogut jugar i els que estan lesionats ho han viscut des de la banqueta, han tingut l’ il·lusió, el convenciment i les ganes, de guanyar aquest partit, i davant d’això ningú us pot parar, NI ELS EXTRATERRESTRES.

Finalment, desitjar un Bon Nadal i un Feliç Any Nou per tothom, l’any que ve ens trobem de nou en les pistes de basquet.