Júnior 95A 64 – Bàsquet Ribes 70 (Quan la derrota té sabor amarg)

12/11/2012

Si  la derrota a l’Hospitalet la vaig definir com a “DOLÇA”, la de Dissabte ha estat “AMARGA” hem perdut davant un Ribes situat a la part mitjana de la taula, però que en cap cas és molt superior a nosaltres.

El partit ha estat molt igualat amb diferencies màximes de 7 punts (Salle-Ploms) i de 6 punts (Ribes). Els nostres han destacat en defensa on han pressionat força bé, han lluitat moltíssim i s’han barallat amb els pivots visitants, en atac la cosa no ha anat tan bé i la veritat és que hem perdonat massa i per aquí se’ns ha escapat el partit.

El primer quart ha estat molt fluixet 8-6, la nostra defensa ha estat molt bona però l’encert cara cistella, gens.

Segon quart, l’encert sota cistella millora una mica, això permet sumar punts poc a poc, però el tir exterior no acompanya i cada atac costa “Deu i ajuda”, el Ribes va fent la seva feina i respon amb cistelles exteriors, el marcador continua força igualat 25-26 a la mitja part, parcial 17-20.

Tercer quart, aquí el nois del Júnior 95A han cregut que podien guanyar aquest partit i han demostrat que poden fer-ho molt bé quan s’ho proposen, 28 punts en un quart, 19 aconseguits en els últims 5 minuts, la llàstima a estat que el Ribes a pogut aferrar-se al seu tir exterior amb dos triples i un bon tir de mitja distancia, a més a més, nosaltres hem desaprofitat una tècnica a la banqueta visitant, fent només un tir lliure i no encertant la darrera possessió, parcial 28-22, resultat final del quart 53-48.

Darrer quart, ha estat el més emocionant i tens de la tarda, bon inici local 57-50 a 8:20 del final, però en aquest instant el Ribes, ajudat clarament pel criteri arbitral, realitza un parcial de 2-12 en 7 minuts tràgics, resta 1:50, perdem 59-64, està tot perdut?….no !! ganes i orgull ens sobren, mini-parcial 5-0 per empatar el partit 64-64 a falta de 38 seg. Inclús fallem dues oportunitats d’avançar-nos en el marcador, però el Ribes no perdona des de la línia de tirs lliures i aconsegueix els 6 últims punts d’aquesta manera amb tècnica a un jugador local inclosa, resultat final 64-70.

Per traurem el mal sabor (amarg) de boca he decidit donar un tomb per Reus i fer un “ganxet pintxo”, modestament aquí teniu les meves recomanacions : per l’afició local “ESPERIT DE TARDOR” ho necessitarem… Per l’afició visitant “MASCLET”, perquè coneguin els nostres productes. Per l’entrenador visitant “BACALLÀ I NO VA DIR RES”, quin noi més pesat !!. Pel nostre entrenador “EL REI DEL POP”, no hem direu que no té bona veu. Per els nostres jugadors “CORRE SI M’AGAFES, GANXET” que això si que ho fan. Finalment pels senyors àrbitres “PORTA´M  A L’HORT” que és el que sembla que fan amb nosaltres.

Molta sort en el pròxim desplaçament, pot der un bon dia per aconseguir la victòria fora de casa !!