Júnior 95A 53 – C.B. Valls 72 (Tornada a la crua realitat)

04/02/2013

Després de tres victòries consecutives i una jornada de descans rebíem al Valls, ens havien guanyat clarament a casa seva i ara teníem la oportunitat de tornar el cop. Res més lluny de la realitat.

Primer quart, inici desastrós d’un Júnior 95A que sembla no haver despertat encara, davant ens trobem un Valls que comença molt endollat encistellant casi tot, parcial de 2-14 en poc més de 5 minuts, l’entrenador local mou la banqueta i sembla que la reacció Reusenca arriba, parcial  de 14-3 que permet finalitzar el quart 16-17, hem aconseguit entrar al partit però el joc no ha estat bo.

Segon quart, una cistella local ens permet ficar-nos per primera vegada davant en el marcador, 18-17, serà l’últim cop. El Valls poc a poc va demostrant que avui és el seu dia, estan més rapits, més encertats, millor col·locats, en definitiva més ficats al partit. El marcador poc a poc és va inclinant cap al costat visitant, -6 minut 3:30, -10 minut 6:40 i finalment un triple final deixa els locals 13 punts per sota, 31-44, parcial de 15-24, buffffffffff.

Tercer quart, avui no estem per “histories”, el joc local és un desastre, el jugadors comencen a fer la guerra per la seva conta, i encara que de vegades això funciona, generalment passa el que passa, el Valls se’n va 16 amunt 35-51 minut 4:30, d’aquí al final petita reacció local, més amb el cor que amb el cap, que aconsegueix un parcial de 10-4, marcador 45-55, son 10 punts….serem capaços?.

Darrer quart. No!, no serem capaços, juguem el pitjor quart de tots, l’encert és nul, les pèrdues de pilotes constants, els tirs lliures no entren, els triples menys i els rebots son mínims, el parcial de 8-17 resumeix perfectament lo viscut dins la pista……marcador final 53-72.

Partit per oblidar, la derrota no!, hem d’intentar treure conclusions, o juguem com un equip o no anirem enlloc, les victòries aconseguides han estat quant tots hem remat en la mateixa direcció, reflexioneu una mica i penseu en el pròxim desplaçament……serà la nostra VICTÒRIA  a Barcelona?. En les vostres mans està, sort !!