Júnior 95A 51 – Climasol Roser A 57 (Va sobrar el darrer quart)

23/04/2013

Les derrotes mai arriben en bon moment però aquesta ens a tocat la moral i de quina manera, abans de començar el partit sabíem que era un encontre que es podia perdre, el Roser tercer classificat ens havia guanyat a casa seva i segurament podem considerar que és un equip superior a nosaltres. Els nostres nois portaven una “ratxa” de quatre victòries en els últims cinc partits, situats en la sisena posició amb possibilitats d’arribar a la cinquena, amb aquets números rebíem al Roser A.

Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb unes puntuacions molt baixes, senyal de que les defenses han estat molt superiors als atacs, semblava que cap dels dos equips volgués fer mal a l’altre, 13-12 al final del primer i 24-25 al final del segon, repeteixo partit entretingut i molt igualat.

El tercer quart ha estat, per moments, de lo milloret que hem vist aquesta temporada, d’inici un parcial de 11-0 en tres minuts, fa que l’afició local no cregui el que veu 35-25, tenim al Roser contra les cordes !!,però com és d’esperar, el Roser reacciona 2-6 i el marcador s’ajusta una mica 37-31, de totes formes, el júnior 95A sembla molt motivat i torna a prendre la iniciativa del joc, parcial 6-0 i marcador 43-31, +12 a falta de 45 segons per finalitzar el quart, sembla que està casi fet, la il·lusió de poder guanyar el partit envaeix l’afició local i provoca les protestes visitants, senyal inequívoca de ells que veien el partit perdut i nosaltres guanyat. Els segons finals del tercer quart son un desastre 43-37, parcial 0-6 en 45 segons, que ha passat?, no ho se, però ha passat. Parcial del quart 19-12.

Darrer quart, és una llàstima però aquesta vegada no hem sabut, ni pogut, ni volgut, jugar el darrer quart, d’un inici el Roser s’ha ficat a treballar per remuntar el resultat, a més han tingut l’ajut dels nostres nervis i de les nostres presses que han provocat varies pèrdues de possessió de pilota, el desgast físic ens ha passat factura , les jugades no sortien i les idees no estaven gens clares, amb aquest panorama el Roser a capgirat el resultat 45-47 a falta de 3:15 i mes tard 46-54 a falta de 1:35, ens han clavat un parcial de 3-17, el Júnior 95A està tocat de mort, d’aquí al final poca historia, 51-57 resultat definitiu. Cara de pocs amics per part dels jugadors i de desil·lusió per part de l’afició, que per uns instants han vist la victòria molt a prop davant el tercer classificat.

Ànims pel pròxim partit, desitjar una bona recuperació a l’Aleix Cavallé i al Dani Beltran, encara que sembla que per aquesta temporada ja no podran jugar més, ànims nois !!.