Júnior 95 A 84 — Bàsquet Molins 67 ( I la bestia és va despertar)

28/10/2012

Diar Salle-Ploms 95 A  84  —  Bàsquet Molins  67

No he pogut veure gran part del partit i tampoc he pogut veure el vídeo que feia el nostre amic Toni, (sento molt la vostra sortida de l’equip). Però no hem puc estar de escriure quatre línies de la gran victòria del  Júnior 95A davant el Bàsquet Molins.

Rebíem al Bàsquet Molins, tercer classificat de la lligueta i un equip capaç de guanyar partits fent 80 punts o més, nosaltres veníem de perdre en la prorroga davant el Gavà i els ànims anaven una mica, diguem….. “baixos”.

Inici del partit força dolent, el Basquet Molins pren avantatja de 9 punts, però poc a poc els nostres “desperten” i van fent la seva feina, al descans guanyem de 4.

Els dos següents quarts han estat de lo “milloret” que hem vist en aquesta temporada i molta part de l’anterior, una defensa molt forta i un atac molt fluït, amb un encert molt superior a partits anteriors, “la bestia a despertat”. En definitiva hem aconseguit un parcial de +13, per acabar guanyant 84-67.

Hem demostrat que sabem fer les coses, no som els millors, però sabem jugar al bàsquet, no tots els dies ens sortiran les coses tan bé com avui, per això és molt important gaudir de victòries com aquestes i recordar-les quan arribin les derrotes. Ara ens queda una assignatura pendent……guanyar fora de casa, visitem al líder L’Hospitalet, aconseguiran tornar a despertar la bestia….?.

M’agradaria donar la benvinguda a l’Arnau Barranco i als seus pares, passeu a formar part d’aquesta petita família del Júnior 95A.

Finalment no m’agrada tant, tindre que acomiadar-me (esportivament parlant) del Kevin Ferrer i dels seus pares el Toni i l’Elisenda, hem estat 12 anys junts, hem viscut molts moments junts, pocs dolents i moltíssims de bons i veritablement hem sap molt greu tindre que escriure aquet final de crònica, Toni a tu agrair-te molt especialment totes les hores perdudes en les gravacions, gràcies a tu tots podem tindre imatges dels nostres fills practicant una de les seves passions, EL BÀSQUET. Kevin, vull agrair-te tots els moments extraordinaris que ens has donat a les pistes, gran jugador, millor persona, molta sort !!!!!! Kevin.

Ignasi Esponey.

”Kevin gràcies pels bons moments que ens has donat”


Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors