Jornada de XII hores de bàsquet al pavelló Joan Sirolla de Reus.

14/09/2012

El passat diumenge (9 de setembre) de bon matí, va arrancar una jornada de bàsquet organitzada per la secció de bàsquet del C. N. Reus Ploms i pel C. B. La Salle de Reus, que es va perllongar fins ben entrada la nit. Tot un seguit de partits dels diferents equips que formen part del projecte Salle-Ploms, des de les categories que configuren la base fins a les dels jugadors sèniors. Tot plegat, una fantàstica oportunitat per comprovar l’estat de forma dels nostres esportistes i mesurar les seves forces enfront dels respectius contrincants dels altres clubs participants a la jornada.

Tot i la intensa xafogor que envaïa el pavelló, fruit del calorós dia, els partits van ser força interesants i les grades van estar prou animades. L’assistència de públic va superar les expectatives dels propis organitzadors.

Tots el equips participants i els resultats dels diferents partits figuren al final d’aquest petit escrit. Des del comitè organitzador d’aquesta diada volem fer un especial agraïment a tots els clubs participants, per la seva bona predisposició, per la seva important assistència i pel seu desinteressat esforç. Tanmateix, també volem manifestar el nostre més sincer reconeixement a la desinteressada i transcendental tasca del col·lectiu arbitral.

Moltes gràcies doncs a tothom per fer possible una jornada tan exitosa.

Bàsquet Salle Ploms de Reus.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors