Ja hi som

01/10/2012

CBM Salle Ploms 95 B 66- CB La Selva 74

Comença la temporada de bàsquet, i com, a vegades, quan comença una cosa acaba abans una altra, el primer es fer un molt sentit record dels companys i famílies que hem deixat. Amb alguns portàvem molts i molts anys de convivència i amistat que no oblidarem mai. Una forta abraçada per tots vosaltres.

Ara tenim tota una temporada per davant, que comença aquest dissabte amb un partit a casa contra   CB La Selva, on es van veure les primers pinzellades d’un quadre que comencem a pintar.

Primera part .Comença un partit no massa centrat i amb poques cistelles ficades: Al minut 2:02 arribem amb un empat a 6 que representa bastant bé el que passa a pista. En els últims 2 minuts els reusencs baixen la seva concentració y els selvatans aprofiten dues pilotes robades que amb ràpids contraatacs sumen els punts que els hi dona l’avantatja. Acaba la part amb un avantatge selvatana  de 8-13

Segona part. Sortim a pista i els primers dos minuts són mes del mateix, els reusencs surten molt despistats i els tirs lliures es fallen. Gracies a deu els de La Selva no aprofiten per augmentar l’avantatge. Però poc a poc el Salle Ploms es fica les piles i la maquinaria de joc es posa en marxa. Així arribem al minut 3:56 on dos tirs lliures seguits ben ficats ens donen l’empat a 23. La defensa ens falla però els nostres atacs son demoledors i arribem a un marcador favorable de 32-25 a falta de 1:37 minuts pel final de la part. La Selva, en contes d’amilinar-se s’encoratja i pressiona al màxim ficant triples, tirs lliures i cistelles que, davant un Salle Ploms que s’ha quedat clavat, aconsegueix tancar la part amb una mínima avantatge 32-33 (!quina pena de lapsus!) (parcial de 24-20)

Tercera part. Ara guanyem en intensitat i rapidesa, encara que perdem algunes pilotes de més. Això fa que el partit estigui equilibrat en punts i arribem al minut 5:23 a 39-39. A partir d’aquí una molt feble defensa reusenca, fa que la part acabi amb un marcador desfavorable,  a pesar dels nostres encerts en atac. 50-53 (parcial de 18-20)

Quarta part. Pot passar qualsevol cosa i, de fet, en els primers 5 minuts  es veu a la pista més del mateix amb un marcador molt igualat 58-60. A partir d’aquí perdem pilotes i no anem als rebots. L’àrbitre, després de fer, una actuació irregular xiula  el 90% de les faltes en contra del Salle Ploms i, a base de tirs lliures, La Selva es distancia de nosaltres en el marcador i tanca el marcador final a 66-74 (parcial de 16-21).

Ha sigut el primer partit i s’ha de valorar com a tal. S’han vist moments molt bons i moments amb descuits. Hem de millorar la concentració i  mantenir la intensitat. Possibilitats totes,  tenim bon llenyador i molta fusta  per tallar .

Molt d’ànim, esforç i concentració. Pot ser una gran Temporada.

Molta salut: Eduardo Vila