IPSI 75 – Júnior 95A 80 ( Victòria a les 12 H )

10/02/2013

Aquest Diumenge dia 10 a Barcelona hi havia dos esdeveniments esportius molt importants que es jugaven a les 12 del migdia, un era el Barça – Getafe i l’altre el IPSI –PS  JÚNIOR 95A. Del primer tindreu noticies en TV, Radio, Diaris i Internet, del segon, aquí teniu la meva crònica.

Viatge plàcid cap a Barna on ens esperava un IPSI situat molt a prop  nostre a la taula, el partit a casa l’havíem guanyat amb molta feina i sabíem que a casa seva la cosa pintava complicada. Trobem un club esportiu situat en una illa de l’Eixampla, baixem tres nivells per veure una pista claustrofòbica on té pintes que ho passarem malament, a més tenim tres baixes de jugadors interiors, només disposem de dos pivots purs.

Primer quart, els pitjors temors és fan realitat l’equip sembla que encara estigui a Reus, no juguem a res, no hi ha encert ni de tres, ni en tirs lliures, la defensa no funciona i la pèrdua de pilotes és constant, a l’altre costat tenim un IPSI que li surt tot, han sortit molt motivats i juguen amb una velocitat molt superior a la nostra i se’ns escapen per tot arreu, conseqüència: 23-10 i varis jugadors reusencs carregats de faltes.

Segon quart, sembla que hem decidit començar a jugar, bon inici parcial 3-12 ens fiquem a  2 punts, 26-24, però l’IPSI desperta del mal son i reacciona contundentment 12-4, el marcador es situa 38-28, sembla que el partit se’ns escapa de les mans, però aquesta vegada el Júnior 95A no està disposat a rendir-se, triple visitant, intercanvi de cistelles i un altre triple visitant per finalitzar el quart 44-38, parcial 21-28, estem vius !!!!.

Tercer quart , tenim un bon inici amb duen cistelles seguides 44-42, però l’IPSI poc a poc es va distanciant en el marcador 50-46, 56-48, 60-50 i 63-52 (-11), estem patint, els seus triples llunyans ens fan mal, comencem a perdre jugadors per faltes i la cosa no pinta be a falta de 1:45. En aquest moment no se perquè alguna cosa ha canviat, algú a cregut que aquest partit es podia guanyar i algú s’ha ficat a treballar, parcial de 0-7 per finalitzar el quart, marcador 63-59, hem guanyat el quart 19-21 i la cosa no acaba aquí.

Darrer quart, continuem la reacció, ens fiquem 63-63 (minut 1:15) amb un triple que fa esclatar d’alegria la patidora afició visitant,  ara el joc és tens, les alternances al lluminós son constants, arribem 72-72 a falta de 3:45, un triple visitant dona una mínima distancia,  que serà suficient per arribar als darrers instants amb avantatja, 73-76, 75-78 i finalment 75-80, algú ha decidit guanyar aquest partit i aquest algú, que sou vosaltres, l’heu guanyat, si senyor !!.

Ha estat impressionant, emocionant i no apte per a cardíacs, però ho hem aconseguit, victòria molt valuosa que ens permet continuar a la part mitja de la taula, avui malgrat les baixes, hem donat la cara en tot moment i no hem perdut l’esperança en cap instant, felicitar a tots i desitjar que aquestes ganes continuïn Dissabte que ve, Cornella a casa, ufffffffffffff.  Victòria a les 12:15?.

Ignasi Esponey.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors