I Trobada d’escoles de minibàsquet de Reus “El gran entrenament”.

21/01/2013

El matí del diumenge 20 de gener, el pavelló Joan Sirolla del C. N. Reus Ploms, va aplegar un centenar de nens i nenes de 5 escoles de minibàsquet de  Reus (Salle, Puigcerver, Sant Josep, Joan Rebull i Ploms). Són una bona representació del bàsquet base de la nostra ciutat i configuren una part important de la pedrera reusenca. És la primera vegada que s’organitza un “gran entrenament” conjunt d’escoles a casa nostra, resultat d’una iniciativa del nostre club de bàsquet Salle Ploms.

Les instal·lacions del pavelló van permetre habilitar 6 pistes de minibàsquet, on tots els participants amb els respectius entrenadors i monitors, van poder desenvolupar els diversos exercicis d’escalfament i entrenament. Finalment, els diferents grups, integrats per un barreja de nens i nenes de les distintes escoles, es van enfrontar en una sèrie de partidets molt alliçonadors i entretinguts. El públic assistent, bàsicament constituït per pares i mares, van poder gaudir de la brillant actuació dels seus fills i filles.

Durant l’acte es va sortejar un passi de temporada a Port Aventura i la nena  afortunada va ser de l’escola Joan Rebull. L’entrenament va ser seguit amb interès pel Regidor d’Esports de la ciutat, Sr. Sebastià Doménech i pel Sr. Joan Bartolí del Consell Esportiu del Baix camp.

Des de la junta directiva del club Salle Ploms de Reus volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment esportiu i educatiu. Menció especialment dedicada a totes les escoles participants i sobre tot als entusiastes nens i nenes participants, que representen el futur del bàsquet reusenc.

Ben cordialment,

Junta bàsquet Salle Ploms Reus.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors