Gran partit i victòria del Júnior 95B

25/03/2013

CBM Salle Ploms Junior 95B  66  —  CBTarragona 2 Blau 51

Vigília de diumenge de Rams. Els  carrers plens de gent que compra mones i palmes en unes tardes que es vam allargant  camí del estiu.

Nosaltres juguem a casa davant del CBT amb el que vam perdre de  5 punts en el primer partit de la ronda. Aquest partit ens servirà de ‘’chequeo’’  i la veritat es que varem passar la prova amb un 10.

Primera part. Des d’un bon començament ens fiquem al davant al marcador amb dos triples  i cistelles ben ficades. El CBT  ha vingut amb moltes ganes de tancar el partit ràpid  però la nostra intensa defensa no li deixa rendibilitzar les jugades. Anem als rebots i tenim sort en els tirs amb lo que el joc ens surt rodó. Acabem unes de les nostres millores parts de la temporada a 19-11

Segona part. En aquesta part fem mes de lo mateix i, encara que els de Tarragona intenten per tots els mitjans escorçar la diferencia fins al minut 7:35 que estem a 5 punts (22-17), els de Reus tenen el seu dia i mostren una solidesa a la pista com mai. Això va minvant  la voluntat del CBT que no te sort en els tirs a cistella. En els últims tres minuts de part fem un parcial de 10-1 lo que fa que acabi la part a 43-25 (parcial de 24-15)

Tercera part. Ara ve la part mes enfarragosa del partit on l’àrbitre xiula de manera continua personals amb lo que el joc s’atura cada poc. El CBT  fica els seus 10 punts en els primers  4 minuts de joc quan el marcador esta a 48-35 deixant-lo que descansi fins al final de la part . Nosaltres fiquem encara 5 punts mes fins arribant a  un final capicua 53-35 (parcial de  10-10)

Quarta part. A pesar de l’avantatja  el CBT es capaç de donar-nos la sensació de que no esta tot tancat. Uns quants contraatacs bonics  del Ploms i passem un parell de minuts de “pájara”, al mig de la part, motivada per la diferencia al marcador i la pressió del CBT. La carrega de personals ens fa sortir dos jugadors de la pista però el partit esta sentenciat i desprès d’un seguit de boniques jugades tanquem un mol bon partit a 66-51 (parcial de 13- 16)

Quin partit mes bonic que heu fet i quantes ganes li heu posat. Jugant així sempre, estaríem lluitant per les primeres posicions sense cap mena de dubte.

Enhorabona a tots, entrenador i jugadors i que tingueu una tranqui-la i reparadora Setmana Santa. Aprofiteu per carregar piles.