Freda derrota del Júnior 95 B

25/02/2013

Promo Becervi CB Alcanar Blau  62   —  CBM Salle-Ploms  95 B  57

Aquest fred dissabte baixàvem cap a Alcanar mentre als retrovisors dels cotxes encara podíem veure la serra de la Mussara nevada. Jugàvem contra un equip amb el que estàvem empatats a la classificació i havíem de guanyar per fer el salt, però no va ser possible

Primera part. Inaugurem el marcador  i aquests segons primers de joc van ser l’únic moment que vam tenir avantatja  en tot el partit. A menys de 1 minut l’Alcanar marca i comença el seu ‘’despegue’’ que va arribar fins a 15-2 al minut 3:31. Es resumeix molt fàcilment, nosaltres tirem i tirem a cistella i no ens entra res i a ells els hi entra al primer tir tot. Robem alguna pilota i fiquem alguna cistella i estem a 15-7 al minut 2:02. En els últims segons de joc aprofitem uns tirs lliures (Al·leluia!!!) però acabem malament la part a 19-9

Segona part. Fem uns molt bons primers 8 minuts de part en la que escorcem força la diferencia  amb triples i cistelles (que ara si entren) fins a 27-25 al minut 1:11. A 37 segons una cistella que ens podria haver fet empatar ens entra i surt del cercle (llàstima). Fiquem un tir lliure  27-26 i l’Alcanar remata la part ficant una ultima cistella. 29- 26(parcial de 10-17)

Tercera part. L’Alcanar manté la seva sort en el tir a cistella i a mes a mes li entren els triples. El joc es fa molt accelerat lo que ens perjudica. La defensa de l’Alcanar sembla ser una muralla infranquejable, amb els seus alts jugadors amb els braços aixecats, contra la que s’estrellen els nostres jugadors. Acaba aquesta part una miqueta tediosa a 44-33 (parcial de 15-7)

Quarta part. A pesar  de la mala sort en el tir lliure i  en joc, i de la forta defensa contraria, La Salle Ploms manté les ganes i comença una remuntada que sembla capaç de fer un tomb al marcador, arribant  al minut 5:22 a una desavantatge per la mínima a 48-47 (parcial de 4-14). L’Alcanar fica dues cistelles seguides, demanem Temps Mort per veure de frenar la situació però l’Alcanar esta imparable i ens fica quatre mes 56-49. Nosaltres ens posem les piles i aconseguim remuntar fins a 59-56 a pesar del fort joc contrari. Però falten nomes 56 segons i una, mes que dubtosa, personal xiulada contra el Salle-Ploms  de la que aprofiten un punt, amb una cistella me , tanca les possibilitats de guanyar. Acaba el partit a 62-57 (parcial de 18- 20)

Hem guanyat dos parts però les que hem perdut les hem perdut de molt. No hem de deixar que el partit se’ns vagi tant i per això  hem de millorar els tirs lliures i aixecar els braços al defensar.