Esperada victòria del Júnior 95 B

04/03/2013

CBM Salle-Ploms  95 B 61  —  AAEET 48

Esperada per desitjada, ja que portàvem tres partits sense guanyar i necessitàvem recarregar les piles de la confiança i de  l’afició en un dissabte en el que la primavera intentava treure el cap. Partit gens fàcil davant d’un equip que venia amb moltes ganes de  puntuar

Primera part. Començament complicat amb dos equips que lluitem molt però no acabem de trobar el cercle i on la diferencia màxima en el marcador va ser de un punt que es va decantar per la part dels de Reus en una última jugada molt disputada en els últims 14 segons.11-10

Segona part. Es com tornar a començar el partit, dons fins ara no hi ha una superioritat per cap bàndol. El primer punt va arribar per la banda reusenca però els vallencs van reaccionar,  de manera que en els primers 5 minuts de la part estem empatats a  17. Els últims minuts vam estar molt fluixos en defensa i no anem al rebot amb lo qual la Salle-Ploms aconsegueix  controlar el marcador amb jugades individuals mentres els de Valls  entren amb molta facilitat a la nostra zona aprofitant  una defensa mal situada i desorganitzada. Acaba la part igual que l’anterior amb diferencia d’un punt, ficant el AAEET una cistella a l’últim segon,  26-25 (parcial de  15-15)

Tercera part. Dos tirs lliures aprofitats del Salle Ploms inauguren una part en la que l’equip de casa se va anar imposant en la pista i  marxant en el marcador. Juguem millor, encara que  ens costa ficar la pilota dins del cercle, fins i tot quan estem sota. Al minut 4:23 estem a 37-28, però, el Valls no esta ni molt menys entregat i lluita amb totes les ganes. Nosaltres fallem molt tirs lliures i el joc es torna massa precipitat, amb lo que es cometem  un seguit d’imprecisions per totes dues bandes però un triple i una cistella  ens permetem mantenir la distancia i arribar al final a 42-34 (parcial de 16-9).

Quarta part. Portem  avantatja però no ens hem de descuidar com podem veure al minut 7:22 on el AAEET es fica a 3 punts  45-42. Temps mort i  i els nostres surten amb moltes ganes i ímpetu per tal de rematar la feina amb lo que estem al minut 1:55 a 55-47. Últim temps mort en el que els vallencs intenten reorganitzar-se  per fer la remuntada però als 40 segons de sortir a pista el Salle Ploms fica una cistella que amplia l’avantatja i redueix el temps de manera, pràcticament, definitiva  donant la victòria als de casa. Acaba el partit a 61-48 (parcial de 19-14)

Enhorabona i ja sabeu aixequeu els braços, aneu al rebot i apunteu be als tirs lliures