Espectacular partit del Júnior 95 B

28/01/2013

C.B.M. Salle-Ploms 95 B 89  —  C.B. Tarragona 1 Blanc 45

Necessitàvem una victòria com el respirar per aquest partit però es van , mes que complir  les expectatives. Si es que si existís, aquest seria el “Partit perfecte”. De començament a fi hem mantingut un bon nivell (traient moments molt concrets)

Primera part. Des de bon començament  el CBM Salle-Ploms es va fer amb la marxa del partit dominant la pista. Al minut 5 el marcador reflectia una amplia superioritat reusenca a 14-4. El CBT manté una defensa forta i lluita per aconseguir la possessió de la pilota però els de Reus estan al cent per cent i segueix augmentant l’avantatja fins al final de la part a 28-11.

Segona part. Desprès de la part amb mes puntuació de tota la temporada es difícil de mantenir una elevada intensitat i el CBT es un equip molt lluitador i aprofita els nostres errors amb un seguit de contraatacs amb els que escorça la desavantatge fins a 28-16 al minut 7:47. Dues boniques jugades del Salle Ploms  fan retornar el bon joc dels nostres fins al minut 4:35 amb 37-20. Durant els pròxims dos minuts  passem el pitjor moment del partit amb falta d’ambició i molta imprecisió amb els passes, lo que aprofita el CBT per sumar 8 punts (37-28). Queden dos minuts pel final i intentem redreçar la situació però la cossa no ens surt bé i a falta de 1 minut la diferencia es de 10 punts (40-30). Però aquest es el nostre partit i amb els 30 segons finals sumem 5 punts de 5 tirs lliures (increïble). 45-30 (parcial de 17-19).

Tercera part. Una cistella i dos tirs lliures omplen  el nostre marcador  i son l’antesala d’un altre gran moment reusenc amb un seguit de jugades rapides i precises amb ple encert en tirs lliures fins al minut 1:10 amb un marcador a  65-36. A 24 segons del final de la part robem una pilota que acaba en la cistella tarragonina i tanca la part a 67-36 (parcial de 22-6).

Quarta part. El partit sembla sentenciat mes que per el marcador per l’actitud dels nostres. El CBT en tot moment manté una forta pressió home a home amb lo que hi ha moments en els que escorcen  la diferencia a 69-41 al minut 8:01. El CBT no te sort en els tirs lliures i nosaltres estem de ratxa amb el triples lo que fa engrandir la diferencia fins al minut 1:10 en el que una bonica i rapida jugada en la que participen tots el jugadors del Salle Ploms  deixa el marcador a 81-44. A l’últim minut i davant d’un equip amb molt de coratge aconseguim 4 cistelles per concloure el partit a 89-45 (parcial de 22-9).

Gran partit, ben jugat , amb ganes i intensitat i amb un elevat percentatge d’encerts en tirs lliures i triples. Enhorabona entrenador i jugadors.