Encara no ens-ho creiem

11/11/2012

CB La Selva  67  —  CBM Salle Ploms 95 B  56

Partit al cuidat i bonic pavelló de la Selva del Camp. A l’entrada del poble a la alçada de la cooperativa  un bon grapat de cotxes asseguraven un bon aforo a la Festa de l’oli. I es que el calendari avança amb els partits i ja esta rajant l’oli d’aquesta temporada.

Nosaltres desprès del pont de Tots sants,  amb  les primeres reserves que ens han donat les castanyes i les avellanes d’aquesta tardor,  ens enfrontem amb La selva que va  primer, empatat  amb els de “ La Torre”.

Primera part. Inaugurem el marcador i aixó ens permet tenir l’avantatja durant l’encontre fins al minut 9:19 (no es massa). Des pres d’aquesta exigua ratxa de dominació l’equip de La Selva va estar al davant tota la resta del partit, amb lo qual es desvetlla qui va guanyar. Fins al minut 6:07 hem mantingut la mínima diferencia (6-5). A partir d’aquí la Selva va allargant la diferencia que va arribar fins a 7 punts al minut 3:00 a 15-8. Si no s’agafen rebots es molt difícil guanyar. Una cistella i dos tirs lliures ficats ens acosten al contrari 15-12. La Selva torna a allargar la diferencia amb una cistella i nosaltres fem un últim intent que no entra quan s’acaba el temps i la part a 17-12

Segona part. Ara dominen els de La Selva, clarament, davant d’un Salle Ploms molt despistat fins al minut 5:14 on els de Reus semblen despertar amb un triple, dues cistelles consecutives I un tir lliure que ens fiquen a 4 punts a 28-24. Fallem un passe que aprofiten els de La Selva però a nosaltres encara ens queden ganes de fer coses i no deixem que se’ns marxin massa lluny. Guanyem aquesta part que tanca a  34-30 ( parcial de 17-18).

Tercera part. Al començament un triple reusenc i dues cistelles selvatanes deixen les coses, mes o menys , com estàvem però el contrari torna a agafar carrerilla i ens torna a deixar al darrere. Minut 6:39 on desprès d’un Temps Mort un triple reusenc intenta posar les coses al seu puesto 42-36. La Selva repeteix la seva jugada en atac que els dona  una gran part dels punts i que els de Reus no son capaços d’aturar. La defensa selvatana es molt forta i no ens deixa  furat per entrar a cistella. Aixó sumat als fallos comesos en passes a l’infinit que no trobem receptor  van allargant la diferencia fins al final a 53-44 ( parcial de 19-14)

Quarta part. Aquesta part es podria dir que es un resum de tot el partit. Veiem els pitjors moments possibles amb falta d’idees en l’atac i passes esgarrifosos  i els millors,amb jugades molt inspirades entre el minut 3:15 i 1:35 on vam ficar  8 punts seguits remuntant el marcador fins al 64-53. Ara juguem amb moltes ganes i encert però el Temps es massa escàs per  poder  donar el tomb al marcador. Un últim triple reusenc i un tir lliure i una cistella selvatana tanquen el partit a 67-56 (parcial de 14-12)

Ha  sigut un partit entre un equip molt estables el CB La Selva  i un equip amb molts daltabaixos i que encara no ha arribat a aquell punt de creure-s’ho ( Tot està al cap o gran part al menys).

Tenim una altra oportunitat davant el Torredembarra, aprofitem-la.