Embolic a Tarragona

15/04/2013

CB Tarragona 1 Blanc 56 — CBM Salle Ploms 95 B 57

Una Tarragona envoltada d’una boirina que li donava un aspecte  misteriós ens va rebre diumenge a primera hora. Havíem de veure si manteníem la bona ratxa guanyadora des últims partits davant del CB Tarragona.

Primera part . Comença el partit amb un Salle-Ploms que semblava no haver-se aixecat del llit encara (massa matinar, sobre tot per un diumenge). El CBT domina la pista i el marcador  fins als 58 segons on el Salle-Ploms aconsegueix empatar a 12 desprès de 2 minuts de fallar tirs lliures i cistelles En 20 segons mes una bonica jugada ens permet tancar la part amb per davant a 12-14.

Segona part. Ara es el CBT el te la mala sort en el tir a cistella i en aquest embolic de joc son els de Reus els que treuen profit aconseguint arribar al minut 3:23 a 16-23. Ara comença un dels nostres moments mes bojos del partit fallant passes, tirs i perdent la pilota de mala manera cosa que aprofita el CBT per escorçar la diferencia fins a 23-24 a 38 segons del final de la part. Dos tirs lliures ficats dels reusencs i una cistella tarragonina rematen la part a 25-26 (parcial de 13-12).

Tercera part. Primers minuts de domini reusenc  que decanta el marcador cap els forans, 29-33 al minut 7:10. Una errada en un pase i un pilota robada al saque iguala el marcador de la manera mes tonta a 33 i torna l’embolic de joc en el que el CBT se’ns possa per davant, encara que sigui per la mínima. Aconseguim acabar la part guanyant desprès d’un esforç suplementari 40-44 (parcial de 15-18).

Quarta part. El CBT se’ns apropa desprès d’agafar un rebot de dos tirs lliures fallats (malament). El nostre joc es torna de nou massa accelerat i poc precís, a pesar de lo qual  el CBT que es capaç de posar-se per davant. Mantenim una distancia que, a vegades, es fa curta com al minut 4:40 que estem a 47-49. La pilota en aquests últims minuts sembla tindre vida pròpia i va de ma en ma però sense rumb fixe. Estem a 31 segons del final a 54-56 i ens xiulen  una falta de la que aprofitem un punt 54-57 i agafem el rebot la perdem i el CBT suma 2 punts 56-57. Queden 9 segons i el CBT no pot aprofitar una ultima oportunitat de canviar el resultat i acaba el partit a 56-57 (parcial de 16-13)

Ha estat mes estrany i embolicat de lo que havia de ser però hem guanyat. Això ens col·loca per lluitar per la segona posició. Ara ens queda jugar contra el líder….Seguim somniant ???

Bona setmana i molta sort dijous.  Ànim!!!!