El Zamar 2000 Ploms-Salle guanya el derbi local amb autoritat i amb un resultat final de escàndol.

05/11/2012

Copa Catalunya masculina, pavelló Reus Deportiu, dissabte 3 de novembre  19.30 hores.

Reus Deportiu 67  —  Zamar 2000 Ploms-Salle  104

Reus va viure un derbi molt desigual, on el Ploms-Salle es va imposar amb autoritat i molta solvència davant un Deportiu necessitat de bons resultats que segueix acusant les nombroses baixes que arrossega des de principi de temporada.

La sortida a pista per part dels dos equips es va fer amb respecte i tensió, vivint un competit primer quart amb intercanvi de cistelles i un marcador ajustat al final del període (16 a 18).

Però en el segon parcial el marcador es va trencar. Els nois del Deportiu van baixar la intensitat defensiva i això ho van aprofitar els visitants per posar distancia en el marcador, aprofitant el seu extraordinari encert des de la línia de tres punts. Els locals, en no poder aturar l’ofensiva del Ploms-Salle i veient-se superats en defensa, van haver de cometre moltes faltes , cosa que els visitants no van perdonar des de la línia de tirs lliures.

El pas pels vestidors no va variar la tònica del partit i el Deportiu va viure impotent com el seu rival ampliava les distàncies quart a quart.

Un partit que podia haver acabat sense cap polèmica va acabar esclatant quan en l’últim quart i amb una diferència de 30 punts al marcador, l’entrenador visitant va decidir demanar un temps mort que no van encaixar bé en les files del Deportiu.

Parcials: (16-18), (17-35), (17-24), (17-27).