El Vendrell venç el derbi provincial davant el Ploms-Salle Sènior Masculí A

22/10/2012

A.B. El Vendrell A  80  —  Zamar 2000 Ploms-Salle A  69

El Vendrell es va endur el derbi provincial davant un Ploms-Salle que en cap moment li va posar les coses  fàcils.

L’equip vendrellenc aprofitar el partit per fer la presentació del club i tots els seus equips.

Els locals van sortir a la pista amb ganes d’agradar al seu públic, i això es va notar en l’inici ja que va endossar un parcial de dotze a zero a un Ploms-Salle que encara no s’havia assentat al camp. A poc a poc tots dos equips van seguir anotant però la diferència dels del Baix Penedès va ser de 25 a 11 al final del primer quart.

En el segon temps, els del Baix Camp es van entonar i van tenir una espectacular ratxa anotadora des de la línia de tres punts, arribant a la xifra de set triples per acabar la primera meitat amb un ajustat parcial de 39 a 38 a favor del Vendrell.

Després del descans, els dos equips es van mantenir molt igualats al marcador i en els següents deu minuts el parcial va ser de 16 a 15.

El respecte entre els dos equips va seguir durant els tres primers minuts de l’últim quart. Però a falta de set minuts per al xiulet final, el Vendrell va ajustar les seves línies defensives, va anotar amb fluïdesa i dos triples seus van obrir bretxa en el lluminós en aconseguir un resultat parcial de 12 a 2.

En aquest partit el Ploms-Salle va notar la falta d’aportació de Paricio, MVP de la categoria, que va ser controlat per la defensa vendrellenca. Asier Martínez va intentar suplir la seva anotació i ho va aconseguir en part a l’anotar 20 punts i 25 punts de valoració.

Per part del Vendrell, el màxim rebotador de la Copa Catalunya, JJ Miquel, va seguir mostrant que és un dels millors pivots de la categoria, controlant la zona.

Amb aquesta victòria el Vendrell s’allunya dels llocs baixos de la taula classificatòria i demostra la importància del factor pista en una temporada tan igualada.

Parcials: (25-11),(14-27),(16-15),(25-16).