El Sènior Masculí A perd a Lleida en l’últim minut

28/01/2013

C.B. Pardinyes 76  —  Zamar 2000 Ploms-Salle 71

El Ploms-Salle va acabar caient en l’últim  instant del partit en què van donar la cara en tot moment.

Els reusencs es van presentar a jugar amb nou efectius i la desgràcia va provocar que a la roda d’escalfament es lesionés un i en el primer quart un altre.

Tot i això, els set jugadors restants van mantenir el tipus, havent de jugar amb només cinc efectius durant gran part del partit.

Els del Baix Camp van entrar en l’últim quart amb opcions de victòria, i quan estaven a només un punt per sota, van tenir un triple que va poder donar la volta al marcador, però van  fallar el triple, i els de Pardinyes  controlaren el rebot i van anotar en la jugada següent per sentenciar el partit i seguir la seva bona ratxa.

Al final del partit els jugadors del Ploms-Salle, i el àrbitres del partit van tenir una desagradable sorpresa, uns lladres havien entrat als vestidors i els havien robat tots els objectes de valor.

76 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (12); Sevillano (10); Ruiz (7); Villegas(-); Lopez (18); Piñol(-); Vallverdú (5); Domingo (4); Kora(-); Rivas (20);

71 ZAMAR 2000- PLOMS SALLE – REUS A: Muntane (3); Martinez (13); Paricio (17); Cubillas(11); Mesa (9); Penas (13); Vall (2); Sardà (-); Huertas (3)

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors