El Sènior Femení A perd un partit amb moltes alternatives

11/02/2013

El CBF Cerdanyola s’imposa per 65-67 al Zamar 2000 Ploms Salle Reus, un resultat molt ajustat que respon a un partit interessant i amb alternatives entre dos equips que no s’hi jugaven res. Les cerdanyolenques es planten al grup d’ascens amb 4-4 mentre que les reusenques jugaran per la permanència començant amb un balanç de 3-5.

Tot i no jugar-se estrictament res a nivell de classificació, Ploms Salle Reus i Cerdanyola no han volgut passejar-se en els últims 40 minuts abans no comenci la traca a la segona fase de la Copa Catalunya. Ambdós equips han jugat un partit seriós i bonic, que s’ha resolt en els instants finals en favor de les visitants, que han estat un pèl més encertades.

Sense cap mena de pressió, les de Gari Marquet han sabut plantar cara al Cerdanyola des de bon començament, i de fet han arribat a gaudir d’avantatges importants en alguns moments, com és el cas del primer quart,  en el que les locals han trobat avantatges de 5 punts malgrat acabar amb un ajustat 13-12. Als segons deu minuts, les de David Rodríguez han millorat notablement, i amb l’anotació de Meritxell Cuní (11+9) i Mireia Marcó (14p) han pogut incrementar el seu ritme per deixar enrere a un Ploms que malgrat tot no tenia intenció de retrocedir.

Amb el tercet Ester Sintes (14p), Ariadna Magriñà (13p) i Khady Fayé (15p), les plomistes han sortit a la represa decidides a tornar el partit a les situacions de paritat d’abans del descans, i amb uns percentatges molt bons (55% en T2 i 31% en triples) s’acostaven a les verd-i-blanques i empataven el partit (40-40). El partit canviava de mans amb molta facilitat, i els intercanvis de lideratge han estat una constant entre dos equips inspirats que eren incapaços de marcar un punt i a part al partit. Així, s’arribava a l’últim quart amb un lleuger avantatge per les reusenques (52-50), que malgrat tot no han pogut conservar aquesta mínima renda davant un Cerdanyola també molt precís (61% en T2 i 35% en T3) que, en el moment decisiu a cavall entre el tercer quart i l’últim, va signar un parcial de 0-9 per agafar avantatge (52-53). Tot i que les locals van ser capaces de tornar a empatar el partit diverses vegades, la serenor del Cerdanyola en els compassos finals li va permetre endur-se una victòria que no suma a la classificació però sí que ho fa en la moral de l’equip.

Fitxa tècnica:

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS (65): A. Magriñà (13), E. Sintes (14), M. Guerrero, B. Salat (3), E. Mas (9) –cinc inicial–, S. Guelvenzu, R. Marín (3), L. Adserà (2), K. Faye (15), M. Pérez (6).

CBF CERDANYOLA C&N (67): N. Jiménez, M. Rosanas (6), M. Marcó (14), A. Ballare (9), N. Tatché (8) –cinc inicial–, M. Cuní (11), E. Negrebetska (9), A. Gené (4), L. Del Moral (6).

Parcials: 13-12 / 17-20 (30-32) // 22-18 (52-50) / 13-17 (65-67).