El Sènior Femení A no va tenir cap possibilitat de guanyar el Viladecans.

17/12/2012

BF Viladecans  78   —  Zamar 2000 Ploms-Salle  69

Una arrencada fulminant del Viladecans va posar els ciments d’una nova victòria del conjunt blau a l’Àtrium. El  Ploms-Salle va reaccionar, però tot i retallar distàncies no va poder aconseguir revertir la situació.

El Viladecans va sortir com una bala dissabte a l’Àtrium per deixar el partit ben encarrilat de bon començament. El domini del joc interior i del rebot ofensiu serien bàsics en aquest inici de partit per anotar pràcticament en cada acció. Patricia Leónera netament superior a les pivots rivals, i l’equip va tenir un percentatge d’encert en el tir molt alt, que el Reus Ploms no va saber contrarrestar. Si bé en defensa va faltar un punt d’intensitat, en atac les reusenques no feien un mal partit, però l’allau ofensiu del Viladecans les va batre clarament al primer període (30-15).

El segon parcial començava amb un 6-0 de les locals que semblava deixar el partit vist per sentència (36-15), però el Ploms-Salle va reaccionar de la mà de la bona direcció de la seva base Ariadna Magriñá, i amb un parcial de 0-8 van tornar a entrar en el matx. Les visitants van posar un punt més d’agressivitat en defensa que va frenar al Viladecans. Els tirs ja no entraven amb la facilitat del primer període i això va fer que el matx anés cap a vestidors amb un obert 44-35.

A la represa però, el Viladecans va seguir exercint de dominador del partit i ràpidament va tornar a agafar distàncies per sobre dels 10 punts. Les seves jugadores interiors trobaven la manera d’anar anotant cistelles que distanciaven un Reus Ploms, que no deixava escapar el Viladecans amb diferències massa elevades. Al darrer quart però, el Viladecans va posar una marxa més, i va trencar el partit, tornant a agafar distàncies sobre els 17 punts, que ja van sentenciar l’encontre. Els 5 darrers minuts van ser un mer tràmit, i el Reus Ploms va seguir treballant per retallar distàncies, maquillant així un marcador que al final reflectiria un just 78-69 pel Viladecans.

Fitxa tècnica:

BF Viladecans (78): J. Choclán (2), P. Català (5), M. Enguix (12), I. Pérez (11), P. León (19) – cinc inicial – M. Guerrero (4), S. Pascual (11), S. Gamboa, M. Arbizu (12), C. Verdaguer (2).

Zamar 2000 Ploms-Salle Reus (69): A. Magriñá (18), E. Sintes (3), M. Borrell (3), B. Salat (7), K. Faye (7) – cinc inicial – S. Guelvenzu (9), R. Marín (13), L. Adserà (4), E. Mas (3), M. Guerrero (2), I. Soto

Parcials: 30-15 / 14-20 (44-35) // 17-15 (61-50) / 17-19 (78-69)

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors