El Salle Ploms Júnior 96 A perd a casa en el darrer quart del partit

11/11/2012

Salle-Ploms 96 A 62  —  C.N. Sabadell E. Pia 73

Comença el partit amb domini local, tot i la igualtat que s’ha mantingut en la major part del temps. Els de Sabadell, amb un equip amb gran potencial físic i tècnic, no han posat les coses fàcils en cap moment. Al final del primer quart, dos triples seguits dels de Reus permeten agafar una mica de distància.

En el segon quart, bon joc en atac dels de reus, i molta igualtat en el marcador, doncs els de Sabadell no afluixen, remuntant la diferència. Temps mort i triple de l’Aleix a la sortida, ens posem a 5 punts per damunt. El partit, molt viu, l’equip visitant torna a acostar-se. La igualtat entre dos equips, amb un nivell molt semblant. Abans d’anar al descans, l’àrbitre no veu una falta clara comesa a l’Aleix, aquest es queixa i li pita tècnica. Al final mantenim la diferència de 5 punts en el marcador gràcies a un triple del Carlos en el darrer segon.

El tercer quart continuem bé en atac, mantenint la diferencia. Bona defensa agafant rebots i sortint al contraatac.

Però en l’últim quart ha arribat la “debacle”, comencem aguantant, però poc a poc els nois s’han anat descentrant. El rival que tenen al davant és molt fort. Poc encert a cistella, al minut 5 d’aquest últim quart encara sense anotar ni un punt. Els de Sabadell es posen per damunt en el marcador, els nostres no anoten ni els tirs lliures, es van distanciant. Els nois estan espessos en atac i no els poden aguantar en defensa. Hem tirat massa de 3 (0 d’11 intents en aquest quart).

Llàstima, doncs s’ha perdut un partit a casa que semblava que estava controlat, hem perdonat massa !!!

Parcials: (21-16), (37-32), (55-48) i (62-73)

Crònica: Carles Rué

Fotos: Francesc Blasco

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors