El Ploms Salle Sènior Masculí A perd a Igualada

11/03/2013

Igualada 75 —  Zamar 2000 Ploms-Salle 64

El Ploms Salle no ha pogut guanyar en la seva visita a la pista de l’Igualada, un equip situat per sota dels reusencs en la classificació. El Ploms Salle  ha sortit molt fluix durant els primers minuts del partit, on han rebut un parcial de 11 punts a 0. Durant el primers deu minuts, només han estat capaços d’anotar cinc punts, arribant al final d’aquest període amb 19 a 5, un resultat difícil de remuntar.

Durant el segon quart, els Ploms ha intentat posar-se dins de l’encontre, amb una actitud molt més ofensiva. Cal destacar els tres triples d’Asier Martínez, màxim anotador dels reusencs amb 25 punts. Tot i això, s’ha arribat a la mitja part amb el resultat de 36 a 20.

A la sortida dels vestidors, la tònica ha estat la mateixa, amb molt poc encert des de la línia de personal dels reusencs que dels 23 tirs llançats, només han anotat 11, i amb un gran encert des de la linia de 6.25 per part dels locals (en tot el partit han anotat 12 triples). El Ploms no ha pogut fer res per aconseguir la victòria i el resultat final ha estat de 75 a 64.