El Ploms-Salle Sènior Masculí A guanya ”in extremis” en el seu debut davant el Pardinyes

17/09/2012

Gran victòria del Ploms-Salle en un partit que des del començament es va posar molt costa amunt, anant a remolc en el marcador durant els tres primers quarts, superats en defensa.
A mitjans del tercer període els del Baix Camp aconsegueixen ajustar la línia defensiva i comencen a retallar poc a poc la distància i a falta d’un minut per la finalització del partit el marcador reflecteix un empat a 82.
En aquest últim minut, els nervis del final ajustat i les imprecisió del principi de temporada provoquen una barreja que porta a la errada de cinc tirs lliures consecutius per part dels del barri de Pardinyes, desaprofitant així la oportunitat de sentenciar un partit que tenien de cara .
La sort va fer que el Ploms-Salle tingués l’última possessió, quan el resultat reflectia la derrota per un punt dels de Reus, en aquest últim segon els locals van intentar una jugada assajada per el triple de Xavi Paricio que es converteix en una falta i tres tirs per al jugador.
La veterania de Paricio fa que converteixi dos dels tres tirs lliures, remunti el marcador i permeti als jugadors locals començar la temporada amb una victòria que reforça les aspiracions del Ploms-Salle i ompla de moral als seus jugadors després d’un partit que semblava difícil de guanyar.

Parcials: (13-18), (19-22),(27-16), (25-27).

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors