El Ploms-Salle Sènior Masculí A guanya còmodament el seu partit davant el Vic, gràcies a una bona defensa.

15/10/2012

Zamar 2000 Ploms-Salle 71 — Universitat de Vic 64

El Ploms-Salle va aconseguir una nova victòria en la categoria davant un equip que portava els mateixos triomfs i s’aproxima a la zona alta. Els reusencs, liderats per l’anotació d’homes com Pau Aviles o Asier Martínez, van completar un bon partit i van superar amb relativa autoritat als barcelonins. Ja d’entrada els locals van evidenciar la seva superioritat. Van vèncer el primer quart i encara van obrir més bretxa en el segon període. Al descans es va arribar amb una distància còmoda per al Ploms-Salle (44-29) i encara més es va engrandir la diferència en la represa.

Els punts dels visitants Manuel Freixas no eren suficients davant el domini i, sobretot, el bon fer en la defensa dels locals. Aquest nou parcial de (19-11) pràcticament sentenciava el duel, ja que els de la capital del Baix Camp arribaven a l’últim quart amb una àmplia renda de 23 punts (63-40).

Tal era la distància que el Ploms-Salle es va permetre el luxe de relaxar-se en aquest últim quart i va permetre el fugaç però estèril ressorgiment del seu adversari, que es va endur el quart per un clar (9-24). Va ser, però, un saldo insuficient, perquè el Ploms-Salle va acabar sumant una victòria clara i sense aclaparaments.

Parcials: (18-15), (26-14), (19-11), (8-24).