El Ploms-Salle Sènior Masculí A afluixa en els minuts finals i perd davant del Roser

22/04/2013

Zamar 2000 Ploms-Salle  76  —  Climasol-Roser 86

Els reusencs no han pogut guanyar al segon classificat de la Copa Catalana, el Climasol-Roser ‘A’, en un partit on han anat de més a menys. L’encontre s’ha iniciat amb un gran decencert per part dels dos equips. Els albinegres han anotat un triple en els primers dos minuts i als cinc minuts del quart el resultat era només de 9 a 4.
Poc a poc, el Ploms ha anat agafant ritme, robant varies pilotes i oferint un gran joc. Amb dos triples i una esmaixada, els locals han fet un parcial de 10 a 0 i s’han situat al final del primer quart amb el resultat de 24 a 11.

En el segon temps, el Roser ha retallat distància en el marcador, fent una defensa zonal, que obligava als reusencs a jugar molt oberts. A més, els barcelonins han estat molt encertats tant en el joc interior com exterior, i s’ha arribat al descans del partit amb 42 a 41 en l’electrònic.

Durant els primers minuts de la segona part, la tònica del joc ha estat la mateixa que la de l’inici de l’encontre, tot i que els visitants s’han posat per primer cop per davant en el marcador. A l’inici de l’últim quart, el marcador reflexava un ajustat 53 a 55. Durant els darres minuts, però, el jugador del Roser A. Vázquez ha anotat quinze punts i ha trencat definitivament el partit. El resultat ha estat de 76 a 86.
Fitxa tècnica:
ZAMAR 2000-PLOMS SALLE: Muntané (1), Martínez (19), Paricio (16), Cubillas (9), Vall (8) – cinc inicial – Martínez (2), Avilés (14), Penas (5), Sardà (2), Gené.

CLIMASOL-ROSER ‘A’: Llobet (12), Vázquez, Vázquez (24), Sada (17), Bravo – cinc inicial – Roure (12), Costa (11), Tort, Temprano, Pintado (3), Gil (7).

Parcials: 24-11/42-41/53-55/76-86