El Ploms-Salle Sènior Masculí A aconsegueix la victòria després de cinc jornades

04/03/2013

Zamar 2000 Ploms-Salle  88  —  AB El Vendrell 69

El Zamar 2000-Ploms Salle ha guanyat aquest cap de setmana per 88 punts a 69 l’AB El Vendrell, en un partit on els locals han estat molt encertats i han sabut mantenir el ritme del joc durant tot el partit. Els primers minuts han estat marcats per la bona actitud de l’aler albinegre Asier Martínez, què amb tres triples ha permès que s’arribés al final del primer quart amb una diferència de 26 a 14 en el marcador. Durant el segon quart la tònica del partit ha estat la mateixa, amb bons atacs dels locals i desencert dels visitants. A la mitja part s’ha arribat amb el resultat de de 43 a 29.

El Vendrell ha sortit fort en atac, col·locant-se a nou punts dels plomistes, però no han estat suficients per superar-los. Finalment el resultat ha estat de 88 a 69. L’equip reusenc es retroba amb la victòria després de cinc jornades.