El Ploms Salle s’emporta un derbi emocionant

17/03/2013

Zamar 2000 Ploms-Salle 79  —  Reus Deportiu 76

La 23ena jornada de la Copa Catalana de bàsquet ens ha deixat el derbi reusenc entre el Ploms Salle i el Reus Deportiu. Tots dos equips venien de perdre els seus últims partits i arribaven necessitats de punts. Així, han sortit molt forts durant els primers minuts del partit, demostrant un bon joc i encert a la pista. Poc a poc, però, els albinegres han anat imposant el ritme del joc, i amb atacs ràpids han acabat el primer quart amb el resultat de 17 a 6.
En el segon quart, el Reus Deportiu ha sapigut reaccionar ràpidament i s’ha tornat a posar en el partit, aconseguint retallar la diferència en el resultat -s’ha posat només a tres punts. La resposta del Ploms ha estat ràpida i durant els últims minuts, abans del descans, han obert una diferència de deu punts, fins arribar al 40 a 30.
A la sortida dels vestidors, la diferència s’ha tornat a ajustar, i fins i tot el Reus Deportiu ha aconseguit empatar el partit. Durant l’últim quart, els dos equips han realitzat un gran joc, amb un Ploms que sempre ha anat per davant en el marcador, però per una petita diferència. Els nervis de tots els jugadors han provocat uns minuts amb moltes faltes personals.
Cal destacar els triples que Pablo Avilés (Ploms Salle) i David Viñas (Reus Deportiu) han anotat en els darrers instants del partit, fent aixecar a tot el públic del Pavelló Joan Sirolla i provocant que el partit anés a la pròrroga per conèixer el guanyador. En el temps complementari, els locals han continuat per davant i el nivell de faltes s’ha mantingut.
En aquests minuts han destacat les figures de Xavi Paricio (Ploms Salle), anotant dos triples i David Navas (Reus Deportiu), portant el ritme del joc del seu equip. Finalment, el partit ha acabat amb el resultat de 79-76.
Fitxa tècnica:
ZAMAR 2000 – PLOMS SALLE REUS A: Muntané (6), Paricio (19), Avilés (21), Penas(8), Sardà(8) – cinc inicial – Martínez (6), Vall, Martínez, Baez (2), Gené (9)
Reus Deportiu: Larramona (4), Marín (2), Navas (20), Bayod (11), Marcé (12) – cinc inicial – González (6), Viñas (19), Gilabert, Ulloa, Fernández (2).
Parcials: 25-14//40-30//56-55//67-67 – 79-76

17 de Març de 2013, per Vanessa Vall (reusdigital.cat)

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors