El Júnior 96 A surt eliminat en la semifinal davant CN Sabadell

03/06/2013
Anada: divendres 31 de maig; CN Sabadell 63 – Salle Ploms 51
Primera part.
Sortim forts, però de seguida els locals es posen per davant. Gràcies a l’encert en els triples i els contraatacs, aguantem el partit i anem al descans amb un marcador favorable: 24-26. A destacar la remuntada en el segon quart, que superem una diferència de 9 punts.
Segona part.
En aquest segon període, els locals han mostrat la seva superioritat, els de Reus han anat de més a menys. Sobretot el tercer quart, els de Reus han baixat la intensitat i els de Sabadell han fet un parcial de 18-9. En el darrer quart, els nois del Salle Ploms molt poc encertat a cistella, i amb un arbitratge bastant desfavorable, els locals han aconseguit una diferència de fins a 15 punts. Al final recuperem una mica amb un resultat de 63-51.
Tornada: diumenge 2 de juny; Salle Ploms 79 – CN Sabadell 72
Calia una remuntada com la del passat cap de setmana a quarts de final, els de Reus surten molt motivats. Només començar el partit una forta patacada, doncs amb molt mala sort, el Marc Martínez s’ha lesionat en una caiguda i ja no ha pogut continuar. Hem anat anotant, amb un ritme de joc molt intens per totes dues bandes, amb força encert en els triples i sortint amb encert en el contraatac. Al descans portem una lleugera avantatge que fa somiar.
Seguim amb una bona línia, molta igualtat, però mantenint la diferència. El de Sabadell no afluixen i es mantenen amb força encert. L’últim quart ha estat decisiu, doncs tot i arribar a igualar la eliminatòria, en els darrers minuts els de Sabadell han aconseguit retallar i acaba el partit amb un 79-72, insuficient per superar la eliminatòria.
Felicitar al rival, el CN Sabadell per haver accedit a la final.
Felicitar als nostres nois per haver-se deixat la pell i haver lluitat com a lleons, i també per la magnífica temporada que han fet.