El Júnior 96 A surt derrotat a casa en el duel provincial

17/02/2013
Salle Ploms Júnior 96 A 54 – AD Torreforta B 57
Mal partit del nois el d’aquest dissabte al pavelló Joan Sirolla, fins ara ens tenien mal acostumats, doncs portaven una bona ratxa, encadenant 6 jornades consecutives amb victòria, des de la derrota del passat 2 de desembre a la pista del SESE.
Primera part
Tot i que els nois van sortir bé i fins i tot van aconseguir una avantatge de 10 punts en el primer quart, amb un parcial de 12-2, poc a poc els visitants, molt encertats a cistella, van anar remuntant, guanyant el primer quart per 16-18.
En el segon quart, continua la mateixa tònica, els de Reus molt malament en tots els aspectes, veient com els de Torreforta anaven fent el seu partit, molt motivats i encertats en atac. Anem al descans amb un marcador desfavorable (27-33)
Segona part
En els primers minuts els nois volen sortir a guanyar, però avui es veu que no acaben de rutllar, espessos en el joc i fallant clarament sota cistella. Es troben amb moltes dificultats per trencar la defensa en zona dels de l’ADT, i en atac es veuen superats per l’encert dels visitants. Al final reaccionem i ens acostem, molt ajustat el marcador, emoció i nervis, arribant quasi bé a forçar la pròrroga, però fallen en els moments decisius i sortim derrotats.
Pot ser calia una derrota, una cura d’humilitat…? El que està clar és que els nois avui no han estat a l’alçada d’altres jornades.
Parcials: (16-18), (27-33), (43-45) i (54-57)
Crònica: Carles Rué