El Júnior 96 A guanya “in extremis” en els darrers segons

05/03/2013
Salle Ploms Júnior 96 A 61 – S. Andreu Natzaret 60

Després d’encadenar dues derrotes consecutives, els nois van tenir moltes dificultats per desfer-se dels de Badalona, on tres dels primers minuts  es fa anar a remolc en el marcador fins els darrers instants
Primer quart
Els nois surten adormits, però poc a poc es van posant en el partit, molta igualtat. Els visitants molt concentrats i intensos van aconseguint dominar el marcador. Als de Reus els falta intensitat, que van augmentant a mida que passen els minuts. Final 19-18.
Segon quart
Seguim intensos, però els de Badalona no afluixen, continua la igualtat… Dos triples seguits del M. Martinez, sembla que podem canviar la dinàmica del partit. Però els visitants continuen anotant. Tornem a estar adormits, el rival se’n va de 6 punts. Mala sort sota cistella, no rematem i a sobre perdem moltes pilotes. Triple dels de Badalona que no afluixen. Final 33-38.
Tercer quart
Continuem fluixos en defensa, fallem passades, i poc encertats en atac, els de Badalona sempre per davant. Final 45-48.
Últim quart
Els de Badalona comencen amb un triple, contestat per l’Aleix, però seguim perdent moltes pilotes i no encertem a cistella. En dos jugades del M. Martínez recuperem una mica. Un altre triple del M. Ribera i un altre bàsquet i ens posem 2 punts per davant !!! Però amb un triple els visitants hi tornen. Molts nervis i igualtat. Apretem al final i dominem marcador a falta d’un minut. Falta en atac del Ramón que es queixa i ens piten tècnica en contra. Falta i tirs, els de Badalona es posen a 1 punt, molts nervis… Guanyem pels pèls (61-60)
Crònica: Carles Rué