El Júnior 96 A es posa el mono de treball i aconsegueix una nova victòria

14/10/2012
Partit molt igualat com sembla que seran tots els d’aquesta temporada en aquesta categoria. Ens visitava el C.N.TERRASSA, vell conegut, un equip difícil i rocós.
El primer quart ha estat un tanteig de forces entre ambdós equips, intercanvi de cistelles que finalitza amb una avantatge d’un sol punt pels locals.
El segon quart ha estat pels visitants, que han agafat la iniciativa, amb més agressivitat i intensitat en el joc, dominant el rebot ofensiu, fet que ha permès que disposessin de segones i terceres oportunitats en atac i arribant a tenir un avantatge de fins a 7 punts al lluminós. Al final del segon quart un punt amunt pels visitants, podria haver estat pitjor.
Al tercer quart els reusencs han sortit decidits a sentenciar el partit i ho han aconseguit. Una sèrie de rebots en atac capturats pels homes interiors dels locals, i que han finalitzat amb cistella, han marcat les diferències. Al final del tercer quart el marcador es tanca amb un 45 -30.
A l’últim quart els visitants han tret el joc brusc, que ha estat a punt de treure del partit als locals, que han defensat a estones amb zona, impossible de superar pels de Terrassa. En atac ha entrat quasi be tot, el que ha comportat una nova victòria que posa al 96 A en els llocs de privilegi de la classificació.
Crònica i fotos: Francesc Blasco