El Júnior 96 A aconsegueix el liderat amb una gran victòria

11/02/2013

Círcol Catòlic Badalona 57  —  Salle Ploms Júnior 96 A 67

Excepcional partit el jugat aquest passat diumenge a Badalona, a la pista del Círcol Catòlic, el rival a batre per tal de col·locar-se en el primer lloc de la categoria.
Primera part
Comença el partit dominant els de Reus, sobretot en el rebot i molt bé en defensa, llàstima que falta encert en atac. A la sortida del segon quart ens fan un triple, contestat poc després per un altre del Pau Llorach. Molta igualtat, tot i que en aquest segon quart han estat millor els de Badalona. Els nois segueixen molt bé en defensa, però no acaben d’estar encertats en atac.
Segona part
Sortim endollats, com és habitual, molt intensos en defensa. Poc a poc l’encert que mancava en l’atac respecte a la primera part ha anat arribant, dos triples consecutius, un de l’Aleix i l’altre del Marc M. permeten una primera distància considerable de 10 punts en el marcador. Aquest tercer quart ha estat el que ha marcat el partit, els de Badalona s’han vist doblegats i sorpresos per la forta defensa i el gran joc desplegat en atac. El darrer quart s’ha caracteritzat per l’emoció i la lluita aferrissada, doncs els locals no han afluixat i han intentat acostar-se en el marcador. Tot i així, els de Reus han mantingut la intensitat, arribant a distanciar-se fins a 12 punts.
Gran partit, gran victòria. Felicitats nois…!!!
Parcials (15-16), (27-26), (36-43) i (57-67)
Fotos: Francesc Blasco
Crònica: Carles Rué

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors