El nostre equip júnior masculí 94A aconsegueix una fita històrica.

04/09/2011

Per primer cop en 20 anys un equip reusenc tornarà a disputar el Campionat Preferent de Catalunya.
Fases de classificació setembre 2011.
• 2-9-2011 (20:00 h.).
Poliesportiu Municipal de l’Arboç del Penedès.
C. B. Granollers 63 – Diar Salle Ploms 59.
• 3-9-2011 (16:30 h.).
Poliesportiu Municipal de l’Arboç del Penedès.
Diar Salle Ploms 57 – C. B. Sama Vilanova 49.

Tot el mes d’agost de preparació per a disputar unes complicades i temudes fases. Deu equips de nivell, repartits en dos grups de tres i un grup de quatre. Es classificaven els dos primers de cada grup i el millor dels tercers. El nostre júnior, més o menys afortunat en el sorteig, ha hagut de mesurar les seves forces enfront d’aquests dos rivals. Tal com podeu comprovar pels resultats, els joves reusencs han sortit derrotats del primer enfrontament contra el Granollers amb una “escassa diferència de 4 punts, però en el següent partit han aconseguit un merescut triomf enfront del Vilanova amb un marcador final favorable de 8 punts. El bàsquet ”average ” amb la posterior derrota del Sama a mans del Granollers, ens ha proporcionat la segona posició del grup i, per tant, la brillant classificació per la màxima categoria júnior del país.
Segons els més veterans, han hagut de passar 20 anys, perquè un equip de la nostra ciutat torni a formar part de l’elit dels equips júniors catalans. Per aquest motiu i per l’esforç de tots els integrants del nostre júnior del 94, ens sentim molt orgullosos que el nostre club hagi conquerit aquesta important fita.
La crònica dels partits es pot resumir amb poques paraules; tensió, emoció, lluita, cansament, decepció i finalment molta satisfacció. Tots els integrants de l’equip, del primer a l’últim, s’han deixat la pell a la pista i, tanmateix, és destacable l’esforç afegit que han hagut de realitzar, determinats jugadors, que per desgràcia arrastren lesions des de fa més o menys temps.
Per tot plegat és just felicitar-los. Porten varies temporades treballant amb compromís, esforç i il•lusió, aconseguint èxits esportius any rere any i formant una pinya de nois senzills, humils i ben avinguts.
En la primera crònica d’aquesta temporada volem donar la benvinguda als nous companys de l’equip i desitjar-los una feliç estada al nostre club. De moment, sembla que la cosa promet…
Moltes gràcies, salut i bon bàsquet.
La Junta.

Fotos:P.Ll. Muntané

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors